Mit csináljak most, hogy a barátnőmet se veszítsem el és még a pasival is többet szeretnénk?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm nekem és nekem ugyanaz a pasi tetszik.Nem akarom,hogy ez miatt összevesszünk,ő se tudja,hogy a barátnőm tetszik jobban vagy én.Még annyit,hogy én hamarabb ismertem meg és azóta nagyon jóba vagyunk,a barátnőm általam ismerte meg.2011. szept. 14. 13:56
1/11 A kérdező kommentje:
rossz kategóriát választottam ne haragudjatok!:)
2011. szept. 14. 13:57
2/11 Abidos válasza:
vagy egyszerre vagy egymás után vagy sehogy.
Beszéld meg barátnőddel és lehet barátságos versenyben döntitek el vagy egyik enged a másik javára vagy letámadjátok a srácot ahogy a tienpáréves csajok :)
3/11 Abidos válasza:
de bármi csak úgy fog működni ha barátnőd és te megbeszélitek amennyire ismere a csajokat kiakadnak ha valaki a tudtuk nélkül beelőzi őket.
25/f
4/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.Mivel én hamarabb ismertem meg és nekem hamarabb mondta h tetszem neki ezért nem fogom hagyni magam.A barátnőmet nem úgy ismerem ,hogy kitartó legyen egy kapcsolatban és hűséges.:D
2011. szept. 14. 14:03
5/11 A kérdező kommentje:
és köszi a választ:)
2011. szept. 14. 14:04
6/11 Mitmivan? válasza:
Én azt mondanám, hogy egyikünké se legyen. Így nincs az, hogy ha téged választ a barátnődnek rosszul esik, esetleg tovább "epedezik" utána és fordítva.
De ez én vagyok :D
7/11 A kérdező kommentje:
Én is akarnám,hogy egyikünké se legyen de ő nem egyezik ebbe bele.
2011. szept. 14. 14:05
8/11 Abidos válasza:
na most eszembe jutott hogy a veszest kárpótolnám de nem ítok tahó szövegeket ;)
9/11 Abidos válasza:
A srác vagy a barátnőd nem tágít ?
10/11 A kérdező kommentje:
a barátnőm azt mondta,hogy neki mindenképpne kell.....és nem akar összeveszni de nem hagyja békén ezt a srácot.
2011. szept. 14. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!