Az állítólagos legjobb barátnőmet egész nyáron 6-szor láttam. Mit mondjak neki?
Ameddig iskolába jártunk,egyfolytában együtt voltunk.Mos,hogy itt a szünet,ő el van foglalva másokkal,nem is hív,nem is találkozunk.Azt hittem,hogy a mi barátságunk ennél többről szólt.úgy látszik,tévedtem.
Szeretném a tudtára adni,hogy én nem kérek többet az ő "barátságából".
Szerintem beszéljétek meg! Ha tényleg jó barátnők voltatok érdemes lenne még egyszer átgondolni, mielőtt cselekszel! :)
És tudod te is milyen a nyár,mindenki meg ide-oda hajnalig tart az élet :)Ha ezzel segítek kicsit elmondom neked hogy a legjobb barátnőmmel nyáron egyszer találkoztam és akkor is csak látásból,és ahogy elkezdődött a suli mindennap ugyanúgy találkoztunk sőt,még egy lépcsőházban is lakunk :) Nem romlott meg a viszonyunk,és még egyszer ajánlom hogy ezt beszéljétek meg egy barátság nem érhet ennyivel véget....Hajrá én szorítok nektek :)!!!
Én se láttam egyszer se az egyik legjobb barátnőmet a nyáron, mégis most suliban ugyanolyanok lettek a dolgok. Együtt vagyunk, dumálunk, röhögünk stb. :D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!