Miért jó az ha csinálok magamról egy jó képet és bejelölöm rajta a (z állítólagos legjobb) barátaim? Facebookon.
Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 01:44
1/6 A kérdező kommentje:
más nincs a a képen,csak egyedül én.
Tök nem értem,nem az első ilyen képen jelöl be vmelyik évfolyamtársam akivel épph csak köszönőviszonyba vagyok.
2011. máj. 15. 01:50
2/6 anonim válasza:
Gondolom azért, hogy minél többen tutira megnézzék, ugyanis te egyből látod ha bejelölnek egy képen és nyílván megnézed, hogy milyen képen lehetsz rajta. Szerintem ezért.... amúgy én sem értem.
3/6 anonim válasza:
Az még oké, de amikor ezeket a naptáras szülinapos meg top 10 rajongós hülyeségeket jelölik be, meg ilyen rajzolt csoportképeken, állatos képeken meg ilyesmin, nekem nem megy az agyamba, hogy ez mire jó. A másik meg amikor be van jelölve az ismerőseinek kb. a fele mint testvér meg anyuka-apuka stb.
4/6 anonim válasza:
A másik meg, hogy ha be akar jelölni valahol, előbb meg lehetne kérdezni, hogy akarom-e. Volt, hogy ismerősöm felrakott egy képet rólam (amin tényleg én vagyok), nem is tudtam róla, hogy ilyen képet csinált rólam, át se küldte, meg semmi, erre szembe jön velem az a kép az üzenőfalon bejelölve, ráadásul tök rondán néztem ki rajta, és persze mikor írtam neki, hogy vegye le, semmi válasz.
6/6 Mikman válasza:
Szerintem az a jó oldala van ennek, hogy mutatod, hogy a barátaidat tiszteled, kedveled. Őnekik is jó érzés, ha látják, hogy bejelölöd őket szerintem. Nem utolsó sorban pedig emlék, a szép percek megörökítése miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!