Miért is veszekszem állandóan az állítólagos "legjobb" barátommal?
Én vagyok az osztályom "kedvence".Mindenki velem akar barátkozni ,hülyülni ..stb. Ez néha elég idegesítő .. de valahogy úgy érzem hogy közülük egyik sem igaz barátom. Van egy lány ,az osztálytársam ,vagy 2 fejjel kisebb mint én,molett és bizonyos szemszögből nézve idegesítő ,nos igen Ő az én "legjobb barátnőm" ..azt hiszem.
Eddig jól elvoltunk ,röhögtünk ,hülyéskedtünk ..stb. Aztán elkezdett beszélni az ex-emmel (akit persze még mindig szeretek ,és ezt ő is tudja),ezzel nekem semmi bajom sincsen ,mivel tudom hogy a barátnőm nem igazán kedveli ,tehát a szerelmükre nincs esély ..
De aztán ahogy egyre beszélgettek elkezdtünk veszekedni ,néha nagyobb ,néha kisebb dolgokon .. aztán persze mindig elnézést kér ,és megbékélünk hülyéskedünk és újra robog a 2-es fogat! :D Aztán msn-en ,facebook-on vagy bármilyen közösségi oldalon beszélünk bunkó lesz (pl. legutoljára azon vesztünk össze,hogy ő nagyban nem értékeli a költészetet ,ehez tudni kell hogy én 2 éve írok verseket ,kisebb történeteket .. :/) Ilyenkor olyan ,mint az ex-em ..veszekszik ,beszól nekem ..stb.
*Sóhaj* ,mit csináljak ,beszéljem meg vele? vagy hagyjam a francba? Mit csináljak?
A normális válaszokat köszönöm :))
Szerintem beszélj vele hogyha már élőben is kedves,akkor már a neten is legyen az. Nekem is van egy ilyen barátnőm,de ő tényleg barátnő,habár lehet hogy a barátnőm a neten azért másabb,mert lehet hogy estére sz*r kedve lesz,nem tudom. :S Kérdezd meg mi az oka,és mondd meg neki,hogyha nem változtat,viszlát lesz. Nézd meg hogy reagál. Vagy legyél teis olyan mint ő. Szóld le azokat a dolgokat amik neki tetszenek,legyél vele teis bunkó,de csak olyan mértékben,ahogy ő veled. És ha kérdezi hogy mi az oka,mondd meg neki hogy őis ilyen,és hogy ezt teis bártan kérdezhetnéd tőle. Ha ő változtat,akkor teis. Ha meg nem,akkor nem érdemes vele foglalkoznod,lehet nemis igazi barátnő.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!