Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én és az anyatársam nagyon osszemelegedtünk. Ők el vannak válva már 5 éve, mi még nem de már közel állunk a váláshoz (semmi köze a mostani helyzethez) mi a teendő?
Szóval 4 hónappal ezelőtt össze jöttünk és csak úgy megtörtént, nyugodtan mondhatnám, hogy szerelem első látásra volt. A lányomnak tavasszal lesz az esküvője az ő fiával. És az az igazság, hogy nem tudjuk, hogy kezelni ezt a problémát. A házasságom taccson van már szinte tíz éve csak mindig reménykedtem abban, hogy helyre tudom hozni...de nem ment, és ezekután már nem is fog menni mert megtaláltam azt a nőt aki boldoggá tud tenni és tudo, hogy én is őt. Csak sajnos attól félek, hogy ez a kapcsolatunk ártani fog a gyerekeinknek...de őt semmikép nem akarom elveszíteni, és az az igazság, hogy ő se engem. Jól jőne pár hasznos gondolat vagy ötlet a részetekről, vagy esetleg már volt hasonló helyzetbe valaki mit mondana.
Köszi előre is a válaszokat.
15 hogy én minek és, hogy érzem magam az csak rám tartózik és senki másra. Itt nem RÓLAM van szó hanem RÓLUNK.Ketten vagyunk és csak boldogok szeretnénk lenni.Én már tíz éve csak vonszolom a házasságomat, hogy lássa a világ, hogy mennyire boldogok vagyunk...kit akarok én becsapni? Két választásom van;-vagy tovább csinálom és mutatom kifele, hogy mennyire jó a házasságom. Vagy pedig végre foglalkozok a saját boldogságommal is és magasról teszek rá a elkövetkezendő pletykákra meg rosszindulatra. Ami még visszatart, hogy ne tegyem meg a lépést az a lányom boldogsága mert nem tudom, hogy ő, hogy fogja ezt elfogadni és feldolgozni.De előbb vagy utóbb szembe fog kellenni állnunk a valósággal mindnnyiunknak.
És egyébként is én segítséget kértem és nem megalázást, de azért köszönöm, hogy kifejtetted a véleményedet. További szépet...
Ha a házasságod xar, akkor válj el!
Ez is rettentően meg fogja viselni a lányodat.
De azt egyáltalán nem javaslom, hogy összeszűrd a levet az anyósával! Azt az életben nem fogják nektek megbocsájtani.
Öreg napjaidban az nem lesz, aki ajtót nyitna rátok, fotón láthatod legfeljebb az unokáid: gondolom, fel tudod fogni, hogy mit vesztesz.
Nyugodtan legyél boldog egy új kapcsolatban: de mással!
Túl öreg vagy te már egy ilyen botrányhoz.
Furcsa helyzet az biztos.
Ha megpróbálok a gyerek fejével gondolkodni...
akkor nem zavarna a dolog ha látnám azt egyértelműen hogy a szüleim házassága már x éve borzalom, veszekednek, nyírják egymás idegeit, egy rakás sz.. az egész stb. Ilyen helyzetben jobban megérti a gyerek hogy anyuéknak jobb lenne külön.
Aztán az a tény, hogy apám épp anyósommal boldog, már kisebb jelentőségű. Még akár jó is lehet...
Sok sikert, kitartást, kellő óvatosságot, türelmet kívánok ehhez!
41f
A nagy kérdés az, hogy a gyerekek tudják, hogy sz@r a házasság? Mert ha tud róla a lányod, ha tudja, hogy évek óta szenvedtek, csak látszatot tartjátok... miért is? Kinek a kedvéért?
Szóval, ha így van, akkor lehet, hogy örül annak, ha majd boldognak lát, mindegy, hogy kivel.
De ha ő is abban a hitben van, hogy tökéletes szülei vannak tökéletes házassággal, nos, akkor érthető, ha totálisan ki fog borulni.
Utóbbi esetben, ha mindenképpen ragaszkodtok egymáshoz, én megpróbálnék lassítani. Pl. beadnám a válást, elmondanám a gyereknek, hogy régóta nem volt itt már semmi, stb., aztán szépen lassan lehet alakítgatni ezt a kapcsolatot a nyilvánosság előtt. Ha a folyamatot látják, könnyebb az elfogadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!