Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem a barátom elkényeztetett, ezért sem nem érem be kevesebbel, sőt folyton többet akarok, már mondta hogy "a kisujjamat nyújtom és neked egyből az egész karom kell". Mi a teendő ilyenkor?
Figyelt kérdés
Mondanék példát de lusta vagyok, de ha valaki kéri hogy kifejtsem akkor kifejtem majd.2017. febr. 19. 20:54
1/10 anonim válasza:
Észhez térsz. Elmélyülsz magadba, és kész.
2/10 anonim válasza:
Addig használd ki, még kellesz neki. Jön egy másik punci, már semmit nem kapsz, hiába kérsz.
3/10 A kérdező kommentje:
Ilyen is hangzott már el:
"mindent azonnal akarsz"
meg ez viccből: "minek az embernek barátnő, amikor leszívja az embert teljesen"
Amúgy követelőző az azért nem vagyok. Ilyet ő sem állít. Sosem kérek semmi pénzjellegű dolgot, mondjuk kapni attól még szoktam olyat, amiért fizetni is kell.
2017. febr. 19. 20:57
4/10 A kérdező kommentje:
A második az félreértelmezi a dolgokat, mert nem használom ki, ezt ő sem állítja. És nem téma másik punci, én vagyok az első komoly barátnője, és én is maradok.
2017. febr. 19. 20:58
5/10 anonim válasza:
Nekem kicsit tenyérbemászónak tűnsz, kissé levakarhatatlan nőnek. Szegény palid...:D Szerintem itt inkább arról van szó, hogy te így vagy úgy, de kiharcolod magadnak a meglepiket.
6/10 anonim válasza:
Valami azt súgja, hogy nagyon hamar hivatalos dobottfalvai lakcímkártyád lesz.
7/10 A kérdező kommentje:
Hát akkor a súgód hazudik, mert sosem szakítana velem. Jó barátnő vagyok és nagyon szeret. Ma is hogy búcsúzott mikor aludni ment? szeretlek nagyon vigyázz magadra
2017. febr. 19. 22:12
8/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk vessző híján nem tudom, hogy szeret nagyon, és vigyázzak, vagy szeret, és nagyon vigyázzak, de szerintem ezúttal, a mai nap után a második. :D
2017. febr. 19. 22:13
9/10 anonim válasza:
Engem is túlkényeztetett a párom. Mindig mindent megcsinál , teljesen kikímél de feleslegesen. Úgy vigyáz rám mint egy hímes tojásra. 8 év alatt úgy megszoktam, hogy ha pl:nem hozza reggel ágyba a kávét akkor számon kérem rajta. Ő kapatott el pedig sokszor mondtam ne csinálja most meg ha akarok valamit nekem is ezt mondja, hogy "a kisújját nyújtja de az egész karja kell". Én az ágyba kényeztetem neki ennyi a kérése. Ilyenkor nincs teendő mert az ilyen túl gondoskodó pasi se változik meg. Mindig is ilyen marad. Nálunk 8 éve ez megy és imádjuk egymást attól hogy néha beszól amiért elégedetlenkedek.
10/10 A kérdező kommentje:
9# választ nagyon köszönöm.
2017. febr. 19. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!