Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha nem akarok lagzit? Egyelőre pénzem sincs, és nem akarom, hogy anyuék is beszálljanak pénzzel, hiszen elég volt nekik, hogy segítettek, amíg egyetemre jártam. Azonban a párom akarna+az ő családja is. Mi a teendő?
Alig vártam, hogy megkérje a kezem, de a lagzi körüli őrület nekem nem az esetem. Még csak nem is akarok tiszta fehér ruhát, hanem valamilyen krémszínűt, lila vagy bordó betétekkel. Az anyukája meg múltkor azt mondta, hogy életemben egyszer lesz rajtam fehér ruha, valamint anyum is említette, hogy nem tudná elképzelni csak egy családi ebéd keretében a lagzit. Meg lehet ezt úszni családi veszekedések/sértődések nélkül? Mert szerintem a lagzi sajnos ma már erről szól... Igen, tudom, nem kell szülőkre hallgatni, sőt nem is lesz így, viszont a párom meg akarna lagzit. Kérdés, hogy miből is? Egyedüli kompromisszumnak az tűnik, hogy elmegyünk hajóra dolgozni, és abból megcsináljuk. Én nem akarok senkit sem adósságokba és költségekbe sodorni. 15 éves korom óta dolgoztam itt-ott, diákmunka, stb, hogy könnyítsem anyumék szituációját, most sem akarom másképp. De félek, hogyha mégis a lagzi mellett döntünk, akkor totál rossz kedvem lesz végig... anyós meg már a dátumokat is megnézte, hogy mikor lehet időpontot foglalni, és ez is kiakasztott. :(
Ja és még a mesterdiplomámat meg kell írnom, ez is hátráltatja, de ez meglesz gond nélkül. Így állandó munka nélkül pedig nem tudok lagzit tervezni, és ezt nem érti senki.
25L
ilyen családdal az a legjobb, ha szépen tojtok mindenkire, fogtok 2 tanút és egybekeltek. olyan ruhában ami neked tetszik!
anyóst meg a párodnak kéne leállítani
Hu, hat ez egy remek alkalom, hogy bizonyitsatok egymasnak, hogy a csalad vagy ti?
Igen, megfognak sertodni, de en lesz.arnam, mar bocsi. A ti eletetek.
Es nehogy mar abba is beleszoljanak, hogy mehettek-e kulfoldre vagy sem.
Az ilyenektol kiborulok. :D
Meg valami. Az, hogy ti kimennetek hajora dolgozni, csakhogy legyen lagzi, nevetseges. Ne a csalad befolyasoljon.
5-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!