Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha nem akarok lagzit? Egyelőre pénzem sincs, és nem akarom, hogy anyuék is beszálljanak pénzzel, hiszen elég volt nekik, hogy segítettek, amíg egyetemre jártam. Azonban a párom akarna+az ő családja is. Mi a teendő?
Alig vártam, hogy megkérje a kezem, de a lagzi körüli őrület nekem nem az esetem. Még csak nem is akarok tiszta fehér ruhát, hanem valamilyen krémszínűt, lila vagy bordó betétekkel. Az anyukája meg múltkor azt mondta, hogy életemben egyszer lesz rajtam fehér ruha, valamint anyum is említette, hogy nem tudná elképzelni csak egy családi ebéd keretében a lagzit. Meg lehet ezt úszni családi veszekedések/sértődések nélkül? Mert szerintem a lagzi sajnos ma már erről szól... Igen, tudom, nem kell szülőkre hallgatni, sőt nem is lesz így, viszont a párom meg akarna lagzit. Kérdés, hogy miből is? Egyedüli kompromisszumnak az tűnik, hogy elmegyünk hajóra dolgozni, és abból megcsináljuk. Én nem akarok senkit sem adósságokba és költségekbe sodorni. 15 éves korom óta dolgoztam itt-ott, diákmunka, stb, hogy könnyítsem anyumék szituációját, most sem akarom másképp. De félek, hogyha mégis a lagzi mellett döntünk, akkor totál rossz kedvem lesz végig... anyós meg már a dátumokat is megnézte, hogy mikor lehet időpontot foglalni, és ez is kiakasztott. :(
Ja és még a mesterdiplomámat meg kell írnom, ez is hátráltatja, de ez meglesz gond nélkül. Így állandó munka nélkül pedig nem tudok lagzit tervezni, és ezt nem érti senki.
25L
Szerintem ezzel nincs gond. Csak mas a fontos neked.
En peldaul sose ertettem, hogy miert verik magukat adossagba az emberek az eskuvo miatt. Inkabb koltenem a naszutra vagy a kozos eletunkre...
A szállás egy dolog, de 500 ezerből kétszemély vagy nyúlfarknyi időt van ott, vagy nem egy túl jó helyen, vagy mindezt együtt az esős évszakban, ráadásul ez nem a görög tengerpart, ahol elmégy a tengertől 5 utcányira lévő étterembe/szupermarketbe, és olcsóbban megúszod. A reptérről a szállásra jutni lehet akár mégegyszer annyi, mint a repülőjegy, amivel odajutottál. Itt nincs alkudozós taxi, meg gyalog, meg busz meg villamos.
Ezeken az atollokon a szállodán kívül semmi nincs, a víz ihatatlan és egy üvegért ivóvízért 5 dollárt is elkérhetnek. És ez csak a víz. A szigetekre a kókuszdión és halon kívül mindent importálniuk kell, általában repülővel Dubaiból ennek megfelelően minden krvä drága. Bármit veszel + 10% service charge, + adó megy rá.
Na mindegy, off topic, meg nem is szemétkedés, de majd meglátod.
Szerintem jo otlet a hajos munka. Mert ott nem kell fizetni szallast, kajat is adnak, az osszes fizut felre tudjatok tenni. Jobb cegek meg a hazautazas koltseget is alljak.
1 ev utan meglesz a penzetek a lagzira. A naszut meg a lagzi pedig egyaltalan nem uti ki egymast. Mert ha ajandek helyett penzt kertek, akkor egy nagyobb eskuvonel az ara visszajon pl. 2M a lagzi, ennyit is kaptok vissza, abbol siman elmehettek naszutra. Mi is igy csinaltuk, elore nem is szerveztunk utazast. Foleg hogy a last minute utak meg olcsobbak is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!