Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ránézni se merek a lányokra, mert mindegyik azt hiszi, hogy ha ránézek, akkor már akarok valamit. Mi a teendő?
Engem is feszélyezne, ha elkezdene bámulni egy srác, inkább elnézek, főleg azért, mert kapcsolatban vagyok.
Biztos vannak olyan lányok, akik szimplán viszonoznák a nézésedet, csak lehet, hogy akikkel kezdtél, azoknak vagy nem voltál szimpi, vagy foglaltak.
Ha az ember szabad, és egy számára szimpatikus ellenkező nemű kezd el vele szemezni, azonnal veszi a lapot és folytatja.
Sehogy, bírd ki, hogy nem nézegeted őket, vagy legalább minimális szinten legyél rájuk tekintettel: próbáld megoldani, hogy ők ne vegyék észre a bambulásodat.
Engem pl. baromira idegesít, amikor idegen pasik bámulnak. Kb. mintha a testem azért létezne, hogy ők bámulhassák, vizslathassák, fejben pontozhassák. Nem. K*rvára semmi közük hozzá, az az enyém, és r*hadtul zavaró, amikor vadidegenek napi szinten belemásznak ezzel az aurámba. Nyilván másképp fogok viselkedni, mert ZAVAR, és ha meg merem kérni, hogy "ugyanmárelnézést, légyszi ne bámulj", akkor persze és vagyok a hülye. Emberek vagyunk, nyilván ránézünk egymásra, de amiről te beszélsz, hogy "megnézni egy lányt", az más, az pont az a tolakodó kategória, amiről fentebb írtam.
Egyébként meg gondolj már bele... ha észreveszed, hogy valaki bámul, nem az az első gondolatod, hogy "Hát ez meg mit akar tőlem? Miért bámul?" (mivel te pasi vagy, és nem csorgatják rád a nyálukat naponta idegenek, ezért a te fejedben akár pozitív értelemben is megfordulhat.)
Tehát már rájuk nézni is tilos. Mi jöhet még? Külön de luxe busz a nőknek a srácoknak meg egy trágyaszállító?
Le a vadfeminizmussal amíg nem késő.
Szerintem szabad ország ez, arra néznek akire akarnak, te max elhúzol onnan ha zavar.
Bár a mai világban ahol volt hogy azért perelt egy étterem mert a szegények is érezték az illatokat és nem fizettek érte...
Eléggé el vagy telve magadtól ezzel az "én túl szép/menő vagyok hogy bámuljanak" arcoskodással.
Amúgy elég vicces, hogy már ezt sem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!