Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi a teendő?
Egy egyetemre járunk a fiúval akivel alakul már egy ideje valami. Most második félévben sok közös óránk van amin a baráti köre is mindig ott van. Nekem köröm nincs csak egy legjobb barátnőm. Van lyukas óránk amin ők általában csinálnak valamit. A fiú hívni szokott engem is, azonban mindig visszautasítottam mert a barátai tudomást sem vesznek rólam. Nekem az jött le hogy valamiért nem bírnak bár az okát nem tudom mert nem beszélgettem még velük. Azonban cikinek érzem hogy ezekben a lyukas órákban mindig egyedül vagyok (a barátnőmmel nincs lyukas órája) úgyhogy úgy döntöttem legközelebb velük tartok de félek a helyzettől hogy úgy tesznek mintha ott se lennék és kínosan érezném magam. Nem vagyok amúgy sem beszédes úgyhogy nem tudnék érvényesülni mert ők egy hangos társaság. Szerintetek csatlakozzak ilyenkor hozzájuk? Vagy mit kéne tennem? Hogy viselkedjek velük?
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!