Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha elkap egy rossz érzés, mindig mikor megtudom, hogy egy lány flörtölni akart a barátommal? Pedig imponálónak tartom és neki ők nem jelentenek semmit, és megbízható. Ilyenkor futólag mérges leszek rá, pedig nem csinált semmit.
Féltékeny vagy, nincs önbizalmad és nem bízol a párodban.
Nem a párod tehet arról, hogy féltékeny vagy, és így reagálsz a dolgokra, hanem te, tehát magadban kell rendbe tenni a dolgokat.
Nem a pasid flörtöl más csajokkal, hanem a csajok próbálkoznak be nála, a pasid meg nyilván nem flörtöl vissza nekik.
Nézd meg ezt a videót, remélem segíteni fog:
A csernussal nagyon dobálózik mindenki. De hát nem véletlen, mivel nem mond nagyon hülyeségeket.
Csak azt tudom mondani(írni) amit a 2 es válaszoló is.
Tanácsom, hogy próbáld meg nem a pasidra kivetíteni ezt, mert még ha nem is látszik rajta, hogy ezzel megbántod, de bizony ha huzamosabb ideig eljátszod ezt vele akkor abból lehetnek azért veszekedések.
Azért érzed magad szarul emiatt mert benne bízol De a csajban nem és magadban sem eléggé, minden nõ fejében megfordul a gondolat, hogy mi van ha jön egy jobb.
Elég természetes szokott ez lenni, annyit csinálj,hogy ne a barátodra haragudj hanem ha bosszant a dolog vicceld El én is ezt szoktam, a párom jót derül én meg leadom a feszkót. Példa: "Na ha Ott lettem volna nem nagyon lett volna ideje,hogy flörtölgessen mert nem tudott volna hozzád szólni amennyit csacsogok"
De minek kerit ennek a baratod akkora feneket ugymond, hogy te errol tudsz is? En no vagyok ugyan, de barkin eszreveszem hogy picit is flortolne, lezarom azt a vonalat a kommunikacionak, es egyertelmuen elutasitom. Ez kb. 10 masodpercet vesz igenybe. Ha a baratodnak ezek olyan esemenyek amiket meg meselgetni is tud, akkor ott nem csak a csaj flortol. Ha meg elotted csinaljak, ugy plane nem ertem. Nalunk egyszer volt hogy etteremben a jelenletemben a pincerholgy a kellettenel tobb mindent akart felajanlani a paromnak, o szinten par masodperc alatt lezarta, es uj pincert kert.
Azzal flortolnek, akivel lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!