Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én és az anyatársam nagyon osszemelegedtünk. Ők el vannak válva már 5 éve, mi még nem de már közel állunk a váláshoz (semmi köze a mostani helyzethez) mi a teendő?
Szóval 4 hónappal ezelőtt össze jöttünk és csak úgy megtörtént, nyugodtan mondhatnám, hogy szerelem első látásra volt. A lányomnak tavasszal lesz az esküvője az ő fiával. És az az igazság, hogy nem tudjuk, hogy kezelni ezt a problémát. A házasságom taccson van már szinte tíz éve csak mindig reménykedtem abban, hogy helyre tudom hozni...de nem ment, és ezekután már nem is fog menni mert megtaláltam azt a nőt aki boldoggá tud tenni és tudo, hogy én is őt. Csak sajnos attól félek, hogy ez a kapcsolatunk ártani fog a gyerekeinknek...de őt semmikép nem akarom elveszíteni, és az az igazság, hogy ő se engem. Jól jőne pár hasznos gondolat vagy ötlet a részetekről, vagy esetleg már volt hasonló helyzetbe valaki mit mondana.
Köszi előre is a válaszokat.
#2 nekem is ez jött le.
Anyatárs?
Nem voltam ilyen helyzetben, de attól függetlenül, hogy a gyerekeitek össze házasodnak, ti is lehettek boldogok.
Akár az utcán is összefuthattatok volna.
A szülők is meg érdemlik, hogy boldogok legyenek.
Jaa, akkor írhattad volna egyértelműbben is, és akkor nem ezzel megy el öt komment, hogy egyáltalán megértsük a kérdést/helyzetet.
Mi a teendő? Ezt csak te/ti tudhatjátok, mi fér bele erkölcsileg úgy, hogy a gyerekeitek házasok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!