Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Félek a freindzonetól! Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a freindzonetól! Mi a teendő? 19/L

Figyelt kérdés

Szakítottunk a barátommal, ilyenkor az ember gyakran próbál ki új dolgokat. Már egy régi álmom volt, hogy kipróbáljam magam énekesként egy zenekarban, úgy gondoltam, itt az idő, feladtam egy hirdetést. Meg is keresett egy gitáros, hogy ők pont női énekest keresnek, küldjek anyagot, stb... Elbeszélgettünk, de egyébként mindig rohanok, elég ritkásan írtam vissza. Már ott éreztem, hogy amúgy jól ki fogunk jönni, és örültem, hogy van barátnője neki is, meg az összes bandatagnak, nem lesz ebből baj.

Eljött a próba napja, borzasztóan izgultam, de az egész nagyon jól sikerült, jóval tovább is maradtunk, mint előre terveztük. Feljött, hogy el kéne menni egy koncertre együtt, de nem vettem komolyan... Aztán a gitáros srác - legyen Ábel - mivel folyamatos kapcsolatban voltunk facebookon amit egyébként ő kezdeményez mindig, megkérdezte, hogy na akkor megyünk-e. Persze igent mondtam. Na ott kezdődtek a bajok.

Hajnalig beszélgettünk, nevettünk, hülyéskedtünk, borzasztó jól éreztük magunkat, 12 órát voltunk együtt. Azért mentünk csak haza, mert már reggel 8 óra volt. Hangoztatta is hogy ez élete egyik legjobb estéje, és hogy mennyire szuper jó fej vagyok, de tényleg áradozott, pedig egy sört ittunk:D Meg hogy nem gondolta volna hogy ennyire hamar megnyílunk egymásnak, egyáltalán hogy találkozunk, stb...

Azóta is folyamatosan irkál nekem, kérdez, érdeklődik, mutogat dolgokat, nagyon brutálisan egy nyelvet beszélünk... Egy bökkenő van. Ő egy másfél éves kapcsolatból lépett ki lassan két hete, és mondta is, hogy most a zenére akar koncentrálni, de - mintha meg akarna nyugtatni - hozzátette, hogy hogyha jön valaki, akkor jön, és az érzelmek azok érzelmek, de nem akar senkit megbántani, mert egy kissé padlón van.

Nem merek neki visszaírni akkora intenzitással, mint ahogy ő nekem, nem szeretném, ha látná, hogy elkezdtem érezni iránta valamit. ( hogy egész őszinte legyek, bár nem ismerem még annyira, egyenlőre minden olyan tulajdonság megvan benne, amit elképzeltem, szóval ez elég komoly dologba is át tudna csapni... ) Egyrészt, mert lehet, hogy most semmi komolyra nem vágyik, abba meg semmiképpen nem szeretnék belebonyolódni, másrészt meg nem akarok "friendzone"-ba kerülni:D Szerintem egyébként tetszem neki, csak ennek még sok idő kell.

Azt már meg sem említem, hogy zenekaron belül ez milyen szinten rossz ötlet, mentségemre szóljon, nekem semmi ilyen tervem nem volt.

Két hét múlva biztos találkozunk, kimegyünk a zenekarral a Margitszigetre zenélni, de az olyan messze van, én meg rágom magam, hogy hogy maradjak meg az ennyire jó fej meg ennyire imádni való kategóriában.

19,5/L ( Ábel 22 )

2017. márc. 18. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy még, él-e az életed lelkesedéssel és nyitottan.

Sokszor esel pofára, de élményed is több lesz, mintha öreg korodban azt bánnád majd, amit nem tettél meg.

2017. márc. 18. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez a friend-zone baromság. Ha bejössz neki, akkor ez nem fog elmúlni attól, hogy tényleg jó barátok lesztek.

És a normálisabb pasik általában pont egy olyan nőre vágynak, akivel baromi jól elvannak, mint barát és mellette vonzódnak is hozzá, mint nő. Csinálj ugyanúgy mindent mint eddig, és majd alakul.

2017. márc. 18. 18:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2017. márc. 19. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!