Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a barátnőm szerintetek?

Ilyenkor az esetek 90%-ában már valaki más is lógatja a sneclikét.
Ha hagyod, azt úgy veszi, hogy nem kell neked, és elmegy a másikhoz.
Ha nem hagyod, akkor meg te vagy a nyomulós.
Nincsen jó válasz, sajnos. Döntésképtelenekkel nehéz az élet.
27/F

Segítek: olyan nincs, hogy nem tudom, hogy szeretek-e valakit vagy sem.
Ha valaki ilyet mond, az azt jelenti, hogy nem, de még nem akarja megszakítani a kapcsolatot, mert hátha nem akad neki új balek.
21/L

Eléggé jól át lettél verve, de ez azért érdekes. Sok kollégámtól hallottam ezt vissza akik 10-20 évig házasságban éltek valakivel, hogy egyik napról a másikra kijött az, hogy már nem tudja, nem biztos magában meg időt kér. Mindig válás vagy szakítás lett a vége.
Most nem értem, hogy akkor mi férfiak nem vesszük észre a problémákat vagy a nők húzzák az utolsó pillanatig "minden rendben" álarc mögé bújva a dolgot egészen addig amíg saját maguk úgy nem döntenek, hogy már nem tudnak ebben az álarcban maradni. sosem értettem, hogy ha valamilyen gond van azt miért nem lehet elmondani. Néma gyereknek anyja sem... érted.
Ám feltehetően az van, hogy felbukkant egy másik férfi aki az újdonság varázsával hatott rá, izgalmasabb és pillanatnyilag jobban megmozgatja. Most az lesz, hogy eltávolodik, hagyja amíg magától tönkre nem megy az egész kapcsolat és amikor vége akkor átmegy a másikhoz akivel már közben is történik ez-az, higyen ő csak egy rossz kapcsolatból akar menekülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!