Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a barátnőm szerintetek?
Figyelt kérdés
Barátnőm azt mondta nem tudja hogy szeret e bizonytalan lett egyik napról a másikra ez meg hogy lehet? főleg az hogy lehet hogy nem tudja valaki hogy szeret e? lehet sok volt neki a 2,5 év? Vagy hagyjam egy kicsit?2017. aug. 31. 15:17
31/35 A kérdező kommentje:
én már komolyan mondom semmin sem lepődök meg .
2017. aug. 31. 19:28
32/35 A kérdező kommentje:
legrosszabb az hogy annyira el hanyagolom magam hogy nem is eszem mar 1 hete nem is élek szinte .
2017. aug. 31. 19:31
34/35 anonim 

válasza:

Na ez a legrosszabb, ha depresszív hangulatba kerülsz, nem eszel, összeomlasz. Férfiként had adjak egy tanácsot, hogy mit kell csinálni ilyen helyzetben.
Fogj pár havert, és menj el, rúgj be alaposan! Ezt ismételd meg még párszor, szükség szerint. Ha esetleg van valami esélyed, hogy becsajozz élj vele, bár tény, hogy ilyenkor szinte biztosan nem szokott sikerülni.
Aztán nézz szét a neten és fizesd be magad egy prostihoz. Legyen meg az újdonságélmény.
Nem árt még amúgy, ha valamit sportolsz, futsz, kondizol, hogy kiszellőztesd a gőzt.
35/35 A kérdező kommentje:
azt mondta már nem érezte az a közelembe amit érezni kelet volna és nem akart úgy meg ölelni meg semmi de nekem ezek olyan rosszul esnek olyan mint ha meg állt volna az élet .
és én nem akarom hogy mással legyen .
2017. szept. 1. 09:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!