Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem értem a barátnőm szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a barátnőm szerintetek?

Figyelt kérdés
Barátnőm azt mondta nem tudja hogy szeret e bizonytalan lett egyik napról a másikra ez meg hogy lehet? főleg az hogy lehet hogy nem tudja valaki hogy szeret e? lehet sok volt neki a 2,5 év? Vagy hagyjam egy kicsit?
2017. aug. 31. 15:17
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Ő már unja a banánt, valószínűleg meg is van az utódod, csak hát az a kényelem ne lenne, hogy még bármikor lehet visszakozni.

Most aztán ha papucs vagy akkor nem vagy jó, mert nem vagy férfi, ha nyomulsz akkor nem hagysz neki levegőt, ha veszekedtek szétvered a kapcsolatot. Be vagy palizva rendesen.

2017. aug. 31. 17:04
 22/35 A kérdező kommentje:
én nem akartam neki írni de hallgattam a barokra sajnos .
2017. aug. 31. 17:08
 23/35 A kérdező kommentje:
barátokra'
2017. aug. 31. 17:08
 24/35 anonim ***** válasza:
Sztem hagyd .Ennek màr nincs jövöje.Ha màr szakitott veled koràbban már akkor elbizonytalanodott.Sztem ismerkedik melletted és sztem jól titkolja .
2017. aug. 31. 17:12
 25/35 A kérdező kommentje:
szerintem is valamit eltitkol csak már nem akarja el mondani .
2017. aug. 31. 17:14
 26/35 A kérdező kommentje:
írtam neki én csak annyit remélek hogy nincs más és nem is volt erre csak annyit írt sajnálom.
2017. aug. 31. 17:19
 27/35 anonim ***** válasza:
Akkor egyértelmű.
2017. aug. 31. 17:21
 28/35 anonim ***** válasza:
A másik bika még csak kerülgeti és amíg nem tuti addig jó vagy te is. Amint leqrja lapátra kerülsz.
2017. aug. 31. 17:23
 29/35 A kérdező kommentje:
már így is szar nekem szóval mind 1.
2017. aug. 31. 17:25
 30/35 anonim ***** válasza:

Cimbora, attól tartok el foglak keseríteni. Csak megerősíteni tudom, amit az előttem lévő válaszolók írtak.

Arra tippelnék, hogy vagy te; a normális, hűséges, megbízható, odaadó férfi. És - bármennyire is fáj a tény - a béta.

A barátnőd pedig összeakadt egy alfahímmel, aki sokkal jobban vonzza szexuálisan, mint te. A nő fejében egyből beindulnak a fogaskerekek. Az alfával akar kefélni, és az agyában beindul a folyamat, amivel megracionalizálhatja a dolgokat, hogy végül letolja a felelősséget magáról és megmagyarázhassa önmagának, hogy miért szexel a másik sráccal.

Nem lepődnék meg, ha a végeredmény az lenne, hogy "már nem érzi jól magát ebben a kapcsolatban" ellaposodtak az érzelmek" és "te rendes srác vagy, de nem illetek össze".

Sajnálom, hogyha ez most fájdalmas élmény számodra, ugyanakkor így működik a női természet.

2017. aug. 31. 19:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!