Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a barátnőm szerintetek?

Ő már unja a banánt, valószínűleg meg is van az utódod, csak hát az a kényelem ne lenne, hogy még bármikor lehet visszakozni.
Most aztán ha papucs vagy akkor nem vagy jó, mert nem vagy férfi, ha nyomulsz akkor nem hagysz neki levegőt, ha veszekedtek szétvered a kapcsolatot. Be vagy palizva rendesen.

Cimbora, attól tartok el foglak keseríteni. Csak megerősíteni tudom, amit az előttem lévő válaszolók írtak.
Arra tippelnék, hogy vagy te; a normális, hűséges, megbízható, odaadó férfi. És - bármennyire is fáj a tény - a béta.
A barátnőd pedig összeakadt egy alfahímmel, aki sokkal jobban vonzza szexuálisan, mint te. A nő fejében egyből beindulnak a fogaskerekek. Az alfával akar kefélni, és az agyában beindul a folyamat, amivel megracionalizálhatja a dolgokat, hogy végül letolja a felelősséget magáról és megmagyarázhassa önmagának, hogy miért szexel a másik sráccal.
Nem lepődnék meg, ha a végeredmény az lenne, hogy "már nem érzi jól magát ebben a kapcsolatban" ellaposodtak az érzelmek" és "te rendes srác vagy, de nem illetek össze".
Sajnálom, hogyha ez most fájdalmas élmény számodra, ugyanakkor így működik a női természet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!