Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem értem a barátnőm szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a barátnőm szerintetek?

Figyelt kérdés
Barátnőm azt mondta nem tudja hogy szeret e bizonytalan lett egyik napról a másikra ez meg hogy lehet? főleg az hogy lehet hogy nem tudja valaki hogy szeret e? lehet sok volt neki a 2,5 év? Vagy hagyjam egy kicsit?
2017. aug. 31. 15:17
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
El sem hiszem, de most Jaguar-Warrior-ral egyetértek. Hozzátéve, hogy nekem ez az időt kérek egyet jelent azzal is, hogy kizár téged a problémából és nem hajlandó veled megbeszélni. Szerintem ez önző dolog és más idejével ne játsszon senki, mert most lényegében időt húz amíg eldönti, hogy ő mit akar. Én a helyedben segítenék neki a folyamatban és szakítanék vele, mielőtt ő nyögi be ezt. Nagyot koppanna, ha te tennéd lapátra.
2017. aug. 31. 16:01
 12/35 A kérdező kommentje:
veszekedni sem veszekedtünk úgy hogy nem mondhassa azt hogy ez egy rossz kapcsolat volt év alatt jó ha veszekedtünk 2 szer annyira szerelmes voltam .
2017. aug. 31. 16:08
 13/35 anonim ***** válasza:

Na itt a hiba. Ez neki "unalmas" és kell egy olyan "rosszfiú" akivel majd lehet egész nap balhézni, utána lecseréli azt is, mert "túl vad" egy középútra. Akit aztán elhagy, mikor a "rosszfiú" előadja, hogy ő mennyire megváltozott.

2017. aug. 31. 16:10
 14/35 anonim ***** válasza:

sztem is az a baj, h vmit nem mond el. Valószínűleg nem is fogja elmondani, mert ő már szinte döntött is.

Részvétem, főleg mert ezt velem is eljátszották pár évvel ezelőtt...

2017. aug. 31. 16:11
 15/35 A kérdező kommentje:
ez már sosem derül ki:)
2017. aug. 31. 16:14
 16/35 A kérdező kommentje:

tavaly szakítottunk februárban akkor is ő szakított azzal hogy úgy érzi én nem szeretem őt most viszont fordult a kocka .

de február után nyáron meg mindig szeretett és megint össze jöttünk most idén nyáron meg vége lett most utána megint ez lesz hogy pár hónap el múlik es ujra ez lesz ?

2017. aug. 31. 16:33
 17/35 anonim ***** válasza:
Ez történik, ha nem kommunikálsz és fogalmad sincs a kapcsolatotokról.
2017. aug. 31. 16:42
 18/35 A kérdező kommentje:

Egész nyáron dolgozott szinte alig tudtam vele beszélni

ettől is ment tönkre a kapcsolat mert alig voltam vele .

2017. aug. 31. 16:43
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik, hogy magadat hibáztatod. :D Nagyon jól keveri a kártyáit a csaj.
2017. aug. 31. 16:45
 20/35 A kérdező kommentje:

jól látod tényleg magamat hibáztatom :D

csak olyankor szar mikor te őt szereted ő meg nem és olyankor olyan vagy mint a papucs.

2017. aug. 31. 16:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!