Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a barátnőm szerintetek?

Na itt a hiba. Ez neki "unalmas" és kell egy olyan "rosszfiú" akivel majd lehet egész nap balhézni, utána lecseréli azt is, mert "túl vad" egy középútra. Akit aztán elhagy, mikor a "rosszfiú" előadja, hogy ő mennyire megváltozott.

sztem is az a baj, h vmit nem mond el. Valószínűleg nem is fogja elmondani, mert ő már szinte döntött is.
Részvétem, főleg mert ezt velem is eljátszották pár évvel ezelőtt...
tavaly szakítottunk februárban akkor is ő szakított azzal hogy úgy érzi én nem szeretem őt most viszont fordult a kocka .
de február után nyáron meg mindig szeretett és megint össze jöttünk most idén nyáron meg vége lett most utána megint ez lesz hogy pár hónap el múlik es ujra ez lesz ?

Egész nyáron dolgozott szinte alig tudtam vele beszélni
ettől is ment tönkre a kapcsolat mert alig voltam vele .

jól látod tényleg magamat hibáztatom :D
csak olyankor szar mikor te őt szereted ő meg nem és olyankor olyan vagy mint a papucs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!