Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagy el végre?
Figyelt kérdés
Van azvéletemben egy férfi aki képtelen leszallni rolam.Mar mindent megpróbáltam hogy kiabranduljon belolem.De keptelen.Mar 5eve a nyakamban lohol mindig megtalalja az utjat hogy lassom. En mar ugy nezek ki mint egy zombi.Az az ember lezabalja rolam az osszes remenyem, a johiszemusegem es a pozitiv hozzaallasom.Mi a fenet csinaljak hogy vegre kiabranduljon?Megis mit kene tennem? Nem birom mar felzabalja az eletem az az ember.Szornyen vagyok annyira akarqtos hogy neha nem is erzem hogy letezem.Rafinalt mindig valahogy a kozelembe ferkozik.Nagyon rafinalt es intelligens de nem birom elviselni a szerelmet.Amugy arrogans a vegtelensegig es ez undorít.Hiaba akarom megvaltoztatni nem tudom de nekem ő így az idegeimre megy. Szornyen vagyok es romlik emiatt folyamatosan az erom egeszsegem.Neha szellemnek erzem magam miatta.Volt baratom de akkor is mindent elkovetett hogy szakitsak vele.Szakitottunk es most ujra a kozelembem van. Mit tegyek hogy hányjom tőlem?Szarjak bele az ágyába?á az se segítene annyira hülye. Tényleg mit tegyek? Lopjam meg? Pofozzam meg? A szeme lattara csokolozuak valakivel?Szexeljek a szeme elott??De ez mind nem en vagyok.De mar a legdurvabb menekulesi eszkozok jutnak az eszembe.Azt akarom hogy megitaljom es elfelejtsen engem. Hogy érjem el ezt furfangosan? Azt ne mondjatok hogy ne vegyem fel a telot keruljem el stb..mert ugyis talalkozni fogunk mert egy helyen dolgozunk szorakozunk szoval nincs nap hogy me latnam.Es nem utalom nem akarok menekulni csak azt hogy kiabranduljon belolem. Hiaba nem sminkelek bofogok direkt az orra ala, volt hogy direkt hangosan pukiztam.Ilyet azktt sose.Csak azt akarom hogy gyűlöljon mar meg.De nem .Ezek utan os magahoz szorit meg csokolgat. Egyszeruen semmi nem undoritja el abranditja ki.Legyszi okos megoldasokat valaszokat!! Kiabrandito otleteket kerek!!! Mit tegyen a nő hogy a pasi teljesen okádjon tőle?Mit tegyek hogyha meglát elfusson vagy elforduljon ? Miit mit miiiiit??! Légyszives2016. okt. 11. 23:58
11/14 anonim 

válasza:

Mi ez a szar?? Megmondod neki, hogy következő kapcsolatteremtési próbálkozásért már zaklatásért feljelented, azt csá.
12/14 anonim 

válasza:

A durva, hogy ilyen elmebeteg pasival nekem is volt dolgom a volt munkahelyemen. Valamiért kinézett magának és folyton rajtam akart lógni. Hiába mondtam neki, hogy nem tetszik. Sőt...egyenesen taszít. Mintha a falnak beszélnék. Hihetetlen, hogy vannak ennyire extrém hülye emberek.
Fel kell jelenteni, de elötte bizonyítékot kell gyűjteni.
13/14 anonim 

válasza:

Na, ennyit a “nem szabad feladni“-ról.
14/14 A kérdező kommentje:
Utolsó komment nagyon tetszik!xD egyebkent igy van. Hulye közmondás.Igenis fel kell adni ha a nő nemet mondd.A ferfinak tidnia kellene hogy a nő mikor gondolja őszintén azt a nem-et!! Tehat ha raordibalom hogy azalljon mar le rolam ,a leheto legfelelmetesebb hangon es arccal plusz meg csapkodok,akkor mar leeshetne vegre neki a tantusz hogy ez tenyleg nem.
2016. okt. 16. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!