Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagy végre békén?
Van egy fiú az osztályomban,aki szerelmes belém,viszont nekem más tetszik(és ezt mondtam neki is).Mondtam már neki hogy hagyjon,de semmi.Mindig órán egyfolytába engem bámul,és szólítgat.És mikor valami félreérthető valami van az órán,mindig egyenesen rám néz,és
akkor is szólítgat.A többi fiúnak úgy beszél rólam,mint a csajáról.Nem egyszer volt az,hogy átkarolt,megölelt,megfogta a kezemet,megpuszilt,fogdosta a derekamat...és minden nap elmondja,hogy nekem milyen jó seggem,meg alakom van,és hogy szép vagyok(!!!)Nem csúnya fiú,sőt nagyon helyes,kedves,vicces,de nekem más kell...Mit tegyek?:(
egy randi alatt megkedvelnéd,szóval menj el vele randizni egyet.
aki meg neked kell az mit csinál,mulyáskodik?
egy mulya kell neked,vagy egy olyan akinek valóban tetszel és téged akar?
jah!
ez esetben nemcsak téged aláz meg ezzel a viselkedéssel,hanem a barátodat is és a kapcsolatotokat is.
a passzív viselkedéseddel pedig nyugtázod és bátorítod ezt a viselkedését.
a sarkadra kell állnod és határozottan kiosztanod,ellöknöd a kezét ha megérint és elküldeni a francba ha bókol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!