Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem hagy el végre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hagy el végre?

Figyelt kérdés
Van azvéletemben egy férfi aki képtelen leszallni rolam.Mar mindent megpróbáltam hogy kiabranduljon belolem.De keptelen.Mar 5eve a nyakamban lohol mindig megtalalja az utjat hogy lassom. En mar ugy nezek ki mint egy zombi.Az az ember lezabalja rolam az osszes remenyem, a johiszemusegem es a pozitiv hozzaallasom.Mi a fenet csinaljak hogy vegre kiabranduljon?Megis mit kene tennem? Nem birom mar felzabalja az eletem az az ember.Szornyen vagyok annyira akarqtos hogy neha nem is erzem hogy letezem.Rafinalt mindig valahogy a kozelembe ferkozik.Nagyon rafinalt es intelligens de nem birom elviselni a szerelmet.Amugy arrogans a vegtelensegig es ez undorít.Hiaba akarom megvaltoztatni nem tudom de nekem ő így az idegeimre megy. Szornyen vagyok es romlik emiatt folyamatosan az erom egeszsegem.Neha szellemnek erzem magam miatta.Volt baratom de akkor is mindent elkovetett hogy szakitsak vele.Szakitottunk es most ujra a kozelembem van. Mit tegyek hogy hányjom tőlem?Szarjak bele az ágyába?á az se segítene annyira hülye. Tényleg mit tegyek? Lopjam meg? Pofozzam meg? A szeme lattara csokolozuak valakivel?Szexeljek a szeme elott??De ez mind nem en vagyok.De mar a legdurvabb menekulesi eszkozok jutnak az eszembe.Azt akarom hogy megitaljom es elfelejtsen engem. Hogy érjem el ezt furfangosan? Azt ne mondjatok hogy ne vegyem fel a telot keruljem el stb..mert ugyis talalkozni fogunk mert egy helyen dolgozunk szorakozunk szoval nincs nap hogy me latnam.Es nem utalom nem akarok menekulni csak azt hogy kiabranduljon belolem. Hiaba nem sminkelek bofogok direkt az orra ala, volt hogy direkt hangosan pukiztam.Ilyet azktt sose.Csak azt akarom hogy gyűlöljon mar meg.De nem .Ezek utan os magahoz szorit meg csokolgat. Egyszeruen semmi nem undoritja el abranditja ki.Legyszi okos megoldasokat valaszokat!! Kiabrandito otleteket kerek!!! Mit tegyen a nő hogy a pasi teljesen okádjon tőle?Mit tegyek hogyha meglát elfusson vagy elforduljon ? Miit mit miiiiit??! Légyszives

#Lekophatatlan
2016. okt. 11. 23:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Egy újabb hiteles, hihető kérdés.
2016. okt. 12. 00:12
 2/14 anonim ***** válasza:
Menj hozzá feleségül,szerintem már az ötlet hallatán is elmenekül,többé nem fogod látni.
2016. okt. 12. 00:28
 3/14 anonim ***** válasza:

:DD A próbálkozásokon besírtam :DDD

Egyébként megmondtad neki, hogy felejtsen el, mert soha nem lesz esélye nálad?

2016. okt. 12. 00:44
 4/14 anonim ***** válasza:
Újságold el neki lelkendezve, hogy terhes vagy, és most férjet keresel, akivel felnevelheted az ikreket.
2016. okt. 12. 01:10
 5/14 anonim ***** válasza:

Mit tegyen a nő> egy no tudna, hogy mit kell tennie.

Te nem no vagy, hanem egy infantilis trollkislany.... tessek menni aludni, keso van!

2016. okt. 12. 01:11
 6/14 Fish1 ***** válasza:

Határozottan közöld vele, hogy hagyjon békén.

Ha ezek után is csinálja, járj más helyre szórakozni, ha lehetőséged van, keress másik munkahelyet.

De én nem hiszem, hogy egy határozott hozzáállással nem lehet valakit leállítani.

2016. okt. 12. 01:30
 7/14 anonim ***** válasza:
Rendőrség. Ha annyira le akarnád koptatni,akkor elmennél a rendőrsègre.
2016. okt. 12. 07:45
 8/14 anonim ***** válasza:

Kezdd el hivogatni napi 10-szer. Menj oda hozza sokat. Mondd, h ossze akarsz vele hazasodni. Vallj szerelmet neki.

N

2016. okt. 12. 08:54
 9/14 Költőnő? ***** válasza:

Hát engem nem tudna magához ölelni és csókolgatni, akit nem akarok, de te tudod...

Egyébként mikor volt ilyen rajongó gyökér az életemben, akkor, ha én nem bírtam vele (ez volt a ritkább), szóltam barátoknak és ők segítettek neki felfogni h nem.

2016. okt. 12. 09:12
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hány éves vagy, de úgy látszik, hogy vagy:

- valóban elmebeteget fogtál ki (úgy rendőrség, feljelentés zaklatásért, családi, baráti segítség kérése, számcsere stb.) segít

- vagy szimplán csak nem tudsz határozottan kommunikálni és NEM-et mondani (ez utóbbi esélyesebb azért...)

Ha valakivel nem akarsz egy légtérben lenni, ha valakivel nem akarsz együtt lenni, azért néhány extrém kényszerítő körülményt leszámítva nem kell.

Nem pukizni kell az orra alá, hanem kerülni vele a személyes kontaktust.

Nem magyarázkodni kell, meg eltűrni, hogy ölelget-csókolgat, hanem határozottan, egy egyszerű és hangos NEM-mel leállítani, ha ez sem segít, akkor faképél hagyni és kész.

Csak nekem olyan hihetetlen, hogy te irtózol valakitől és napi szinten egy légtérben vagytok?

Nem kell elérni, hogy gyűlöljön meg, nem kell energiát fektetni sem a bosszantásába- van, aki ebből sem ért vagy ezt is egyfajta érdeklődésnek veszi, ellenben ha mindannyiszor kimész a helyiségből, ahol ő megjelenik, rácsukod az ajtót, nem hagyod magad fogdosni (most komolyan, felnőtt nőnek ezt el kell magyarázni?? de érdekes, hogy engem nem szoktak csak úgy random elkapdosni, ölelgetni, ha nem akarom, pedig hidd el, nem vagyok bányarém:)

Ennyi és nem több.

2016. okt. 12. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!