Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagy el végre?

:DD A próbálkozásokon besírtam :DDD
Egyébként megmondtad neki, hogy felejtsen el, mert soha nem lesz esélye nálad?

Mit tegyen a nő> egy no tudna, hogy mit kell tennie.
Te nem no vagy, hanem egy infantilis trollkislany.... tessek menni aludni, keso van!

Határozottan közöld vele, hogy hagyjon békén.
Ha ezek után is csinálja, járj más helyre szórakozni, ha lehetőséged van, keress másik munkahelyet.
De én nem hiszem, hogy egy határozott hozzáállással nem lehet valakit leállítani.

Kezdd el hivogatni napi 10-szer. Menj oda hozza sokat. Mondd, h ossze akarsz vele hazasodni. Vallj szerelmet neki.
N

Hát engem nem tudna magához ölelni és csókolgatni, akit nem akarok, de te tudod...
Egyébként mikor volt ilyen rajongó gyökér az életemben, akkor, ha én nem bírtam vele (ez volt a ritkább), szóltam barátoknak és ők segítettek neki felfogni h nem.

Nem tudom, hány éves vagy, de úgy látszik, hogy vagy:
- valóban elmebeteget fogtál ki (úgy rendőrség, feljelentés zaklatásért, családi, baráti segítség kérése, számcsere stb.) segít
- vagy szimplán csak nem tudsz határozottan kommunikálni és NEM-et mondani (ez utóbbi esélyesebb azért...)
Ha valakivel nem akarsz egy légtérben lenni, ha valakivel nem akarsz együtt lenni, azért néhány extrém kényszerítő körülményt leszámítva nem kell.
Nem pukizni kell az orra alá, hanem kerülni vele a személyes kontaktust.
Nem magyarázkodni kell, meg eltűrni, hogy ölelget-csókolgat, hanem határozottan, egy egyszerű és hangos NEM-mel leállítani, ha ez sem segít, akkor faképél hagyni és kész.
Csak nekem olyan hihetetlen, hogy te irtózol valakitől és napi szinten egy légtérben vagytok?
Nem kell elérni, hogy gyűlöljön meg, nem kell energiát fektetni sem a bosszantásába- van, aki ebből sem ért vagy ezt is egyfajta érdeklődésnek veszi, ellenben ha mindannyiszor kimész a helyiségből, ahol ő megjelenik, rácsukod az ajtót, nem hagyod magad fogdosni (most komolyan, felnőtt nőnek ezt el kell magyarázni?? de érdekes, hogy engem nem szoktak csak úgy random elkapdosni, ölelgetni, ha nem akarom, pedig hidd el, nem vagyok bányarém:)
Ennyi és nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!