Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az alkatról? Tudnátok szeretni egy ilyen alkatú fiatal nőt?
Molett, kilót nem írok, mert senki sem hiszi el, aki látott élőben. Majdnem 180cm vagyok, csípőm 110cm, derekam 90cm, mellem 110cm.
Hiába van ennyi különbség a derekam és a csípőm között, szinte egyben van...Ami nem túl nőies. Ellenben nagy, formás melleim vannak. Nagyon sokat kell híznom, hogy a fenekemre, csípőmre menjen, mindig mellre és hasra hízom.
Lábaim hosszúak, átlagosak némi izommal.
Nőietlen ez így, tényleg?
Nézd, én nem fogok a tiedhez hasonló mocskolódást írni. :)
Igazából rettenetesen sajnállak a fröcsögésed miatt, nagy zavar lehet a lelkedben, és felfogtam, hogy nem segítek rajtad a keményebb, nyersebb hangnemmel, ezért hanyagoltam már úgy ahogy az előző hsz-emben is, de most teljesen félre teszem.
Nem kötelező elhinni mindent, amit az interneten olvasol, de az azért elég vad elképzelés, hogy azt gondolod, hogy csak valami csülökzabáló, kitartott, öregasszony (?! :D) lehet az, aki neked meg merészeli mondani, hogy akaraterővel lefogyhatsz, és még a betegségeden is segíthetsz. Minden más kifogás. Személyes példát is hoztam, hogy még olyannak is sikerült, aki nálad lehet, hogy előnytelenebb csomaggal indult, nehezebb helyzetben volt/van. Miért lenne ez az ördögtől való dolog?
Bárki képes változtatni, aki akar, és nem kifogásokat keres.
Neked is ott van a lehetőség, hogy egészséges, csinos legyél (nem csontsovány, kényszeresen másoknak megfelelni akaró), de te ehelyett fröcsögsz, kifogásokat keresel, sajnáltatod magad, szánalomra apellálsz. Lelkileg is rendbe kellene tenned magad, mert ezért nem szeret beléd senki, mert ilyen vagy.
Az pedig, hogy megkérdeztem, hogy miért kerültél ilyen helyzetbe, nem azt jelenti, hogy elkényeztetett idióta vagyok (felőlem hitegetheted magad ezzel, nem érdekel, nem nekem rossz :D), simán válaszolhattál volna normálisan a normálisan feltett kérdésre, pl. valahogy így: "muszáj vagyok sokat dolgozni, és mellette tanulni, mert sajnos a szüleim nincsenek olyan helyzetben, hogy támogatni tudjanak".
Az "arc nélkül könnyen pofázni" dologra annyit mondok, hogy ha arra kérnél, megmondanám élőben is ezeket a dolgokat, a szemedbe nézve. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy még mindig azzal vádolnál-e még akkor is, hogy csülökzabáló féreg vagyok, akinek a teste olyan, mint egy telesz*art búvárruha. :D
Felőlem keresheted a kifogásokat, menekülhetsz, és áltathatod magad, kitalálhatsz történeteket a válaszolók életéről, fröcsöghetsz, engem kicsit sem zavar (és nem, nem várok kedvességet, "kislány" ;) ), neked viszont ettől nem lesz jobb. Nem lesz ettől barátod, szerelmed, boldogabb életed, nagyobb önbizalmad. Ha testileg-lelkileg rendbe tennéd magad, akkor lehetne, nem is akármilyen. Egy egészséges, normális kapcsolat, ahol nem megalkuvásra és a frusztrációk elhessegetésére kellene alapozni, hanem nem lenne kérdés, hogy lehet-e téged egyáltalán szeretni. És ez már réges rég nem a testedről, derékbőségedről szól.
Hányszor kell még mondani neked, hogy takarodj a kérdésem alól?
És neked milyen problémád lehet magaddal, hogy másokat bántasz? Szánalmas féreg vagy
Azt tapasztaltam, hogy az emberek ebben a témában nem nagyon szoktak érteni a szép szóból, inkább sajnálják magukat, és elhiszik ők maguk is, hogy nem tehetnek semmiről, ők csak a körülmények áldozatai. Némelyiknek segít a keményebb hangnem, a fejéhez, némelyiknek nem. Hát neked nem segített, ezért fel is hagytam vele, még ha te tovább sértegetsz is. A mondandóm tartalma ettől még igaz: tényleg tehetetlen vagy, kifogásokat keresel, pedig tudnál változtatni, és előnyödre válna. Az énképednek, közérzetednek és az egészségednek is, és ezekből kifolyólag abban a témában is segítene a dolog, amiről a kérdésed szól. Akárhogy kapálózol, ez így van, és nemcsak kitartott/gazdag/időmilliomos emberek képesek rá, hanem csaknem mindenki, köztük te is.
Amúgy a való életben is kendőzetlenül megmondom a véleményem. Vannak, akik nem szeretnek érte, vannak olyanok, akik megköszönik, mert a javukra vált, de az arcom még nem rendezte át senki. :)
Simán veszem a "bátorságot", sajnálom :) Mint mondtam, a mondandóm tartalmában, lényegében igazam volt. Hiába akarod elhitetni, hogy te képtelen vagy változni, és hiába spékeled meg rólam való spekulálással, hogy nekem milyen életem van, nem lesz igazad. És csak magaddal cseszel ki, ha elhiszed a h*ülyeségeid.
Igenis kapcsolódik ez a téma a fő kérdésedhez is, el is mondtam már, hogyan, nem is egyszer.
Szerintem a te viselkedéseddel van gond, nem véletlen, hogy nem szeretett még téged senki. De változtathatsz ezen is bármikor, ahogy az alakodon és az egészségeden is, szóval semmi baj.
Szólásszabadság van, nem kell 'lapot osztani' senkinek. :DD
de azért illene egy kis értelmet csillantani, kérdező ^^
Szerintem ez teljesen nőies alkat. Ha pedig némi hibát érzel ebben, arra csak azt tudom mondani, hogy nincsen rózsa tövis nélkül. :)
Akinek ez nem tetszik, az keresse a ropit magának.
Az internet bűvköréből kilépve, a pixelcsajokon kívül is van élet. Ott lehet tapasztalatot gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!