Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 18-22 év körüli fiatal nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-22 év körüli fiatal nők! Szórakozóhelyen mit gondoltok egy ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

Nem iszom egyáltalán alkoholt, vagy ha igen, akkor is nagyon minimális mennyiséget! Véleményem szerint nem feltétlen szükséges alkohol ahoz, hogy jól érezze magát az ember.

Ha megtetszik egy leányzó, akkor nem csak úgy odamegyek és elkezdek vele táncolni, hanem először megkérdezem, hogy nincs e kedve beszélgetni egy kicsit! Azért így teszek, mert ha beszélgetni, egyszóval megismerni sem szeretne, akkor valószínűleg nem jövök be neki, szóval táncolni pláne nem jó ötlet. Beszélgetés alatt meg hamar kiderül, hogy szimpatikusak vagyunk e egymás számára és ha az eredmény pozitív, akkor jöhet a következő szint, a tánc!

Ahoz, hogy szórakozóhelyen megcsókoljak valakit, nagyon nagy benyomást kell tennie rám és itt főként a folytatásra gondolok. Arra hogy legyen következő találkozó, egy randi! Nem vagyok a híve annak, amit a mai szórakozóhelyeken elég sokan képviselnek: Ismeretlenül egymást csókolgatva és taperolva lötyögnek a tánctéren!

Amúgy barna hajú, kék szemű, arcra lány ismerőseim szerint helyes 20 éves egyetemista srác vagyok! Mérnökinformatikusnak tanulok, ha minden jól megy, informatikai biztonsági és rendszermérnök leszek egy csodálatos napon! Testalkatilag magas vagyok, 190 cm, viszont sajnos eléggé vékony, egy baleset miatt eléggé lefogytam, de már igyekszem visszaszerezni a súlyom, lassan meglesz a 70kg is :D

Megjelenésileg a lazán elegáns stílust részesítem előnyben! Például egy átlagos egyetemi viseletem: egy barna bőrcipő, egy elegánsabb farmernadrág, egy barna bőr öv és betűrve egy elegáns férfi ing!

Na lányok, mit gondoltok rólam, egyes ismerőseim szerint eléggé papás vagyok, mások szerint egy főnyeremény :D

2015. nov. 7. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy egy atlagos fazon, az biztos!
2015. nov. 7. 11:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok, de szerintem túl sok a kiszámítható tényező, ami megakadályozza azt, hogy viszonylag könnyen találj egy lányt. Lehetnél egy kicsit spontánabb. Ez az én tapasztalatom. A másik, hogy jó h tudod mik a saját értékeid, amikkel tisztában is vagy és tudod őket képviselni.
2015. nov. 7. 11:31
 3/9 anonim ***** válasza:

így leírás alapján szerintem jó

(ne használj ennyi felkiáltójelet feleslegesen)

2015. nov. 7. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:
190/70 azaz null izom, 183 centi és 82 kiló vagyok, de még lenne legalább 4-5 kiló amit felpakolnék magamra izomnak
2015. nov. 7. 11:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Miért kell egyből az izommal támadni szerencsétlent? Leírtam mi van vele. Balesete volt, majd visszajön rá, nem kell aggódni.

Nekem amúgy szimpatikus vagy, bár én kedvelem ha valaki kicsit (úgy ahogy fennt is említették) spontánabb és rossz fiúsabb. Nem azt mondom, hogy csessz át, de egy kis akaratosság belefér egy bulin. Pl.: a következő italodat fizetem, de tartozol egy csókkal szöveg... sok lánynak bejön, mert szeretnek játszani. Egy idő után unalmas lenne a dolog.

Ettől eltekintve, viszont becsüllek, mert ritka manapság az ilyesmi. :)

Amúgy egy képet szívesen megnéznék arról a barna haj kék szem kombóról. :P

2015. nov. 7. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:
*leírta!
2015. nov. 7. 11:54
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát én egy ilyen béna szövegre csak azt mondanám, hogy tudok venni magamnak is. :D Mi lesz a következő, "elviszlek vacsizni, de akkor le kell szopnod"? :D
2015. nov. 7. 12:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Tetszetős;)
2015. nov. 7. 13:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Kinezet, oltozet szerintem oke.

Viszont a lanyoknak jobban bejonnek a ramenosebb pasik. (amelyiknek nem, az meg siman odamegy, es o fog leszolitani teged)

En peldaul felenkebb vagyok, ezert ismerkedtem mindig szorakozohelyen, mert ott ez nem tunik fel, hiszen nem nagyon kell beszelgetni. Olyannak meg kesobb mar konnyebben meg tudok nyilni, akit ismerek. De amikor egy idegen rogton beszelgetni akart velem, az inkabb megijesztett.

Ha beszelgetni szeretnel, javaslom inkabb a konyvtarat vagy hasonlot. Amugy sem nagyon lehet a hangos zene mellett.

Szerintem egy buliban a szemezes a legegyszerubb modszer. Amelyik lany szinte le sem veszi rolad a szemet, es messzirol mosolyog, ahhoz nyugodtan odamehetsz tancolni, nem fog elzavarni.

2015. nov. 7. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!