Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az alkatról? Tudnátok szeretni egy ilyen alkatú fiatal nőt?
Molett, kilót nem írok, mert senki sem hiszi el, aki látott élőben. Majdnem 180cm vagyok, csípőm 110cm, derekam 90cm, mellem 110cm.
Hiába van ennyi különbség a derekam és a csípőm között, szinte egyben van...Ami nem túl nőies. Ellenben nagy, formás melleim vannak. Nagyon sokat kell híznom, hogy a fenekemre, csípőmre menjen, mindig mellre és hasra hízom.
Lábaim hosszúak, átlagosak némi izommal.
Nőietlen ez így, tényleg?
Karma Police veled már beszéltem privátban, ott sem tudtál túl értelmes dolgokat mondani (más témában) magamat tartom el, de édes mindegy. Látom itt mindenkinek jól megy és a pcsájára tud vágni 10-15 ezer forintnak csak úgy. Kíváncsi lennék, napi 2 étkezéssel, 5-6 óra alvással, állandó szellemi leterheltséggel melyikőtök állna neki egy rossz cipőben futkározni ilyen felszínes emberek miatt, mint ti.
De zabáljatok csak tovább, valószínűleg mindegyikőtök úgy néz ki, mint egy teleszrt búvárruha, ehhez még a rosszindulatú, pökhendi természetetek is társul, nos én ilyen embereknek nem is akarok megfelelni :D alapból nem az volt a kérdés, hogy hogyan szóljunk bele a másik életébe, de megy a szövegértelmezés látom nagyon... ;)
Aki normálisan felelt az egyszerű kérdésemre annak köszönöm szépen!!!
Vicces, hogy felnézek hajnali fél 4-kor, és pont ez a kérdés van legfelül, mivel még most is aktív. :D
Kedves kérdező, tényleg nem valószínű, hogy az alkatod miatt nem tudtál eddig magadba bolondítani senkit. Te kérdezted, hogy engem ki fogad el ilyen természettel, és mégis nekem van boldog kapcsolatom. :D Nem gondolod, hogy mégiscsak a természeteddel van valami gond?
Az érvelésed egyenesen nevetséges, arról te tehetsz, hogy 2x eszel egy nap, senki sem kért erre, ahogy rossz cipőben futkosni sem kötelező. Nem muszáj futni egyáltalán, én sem szoktam. :) Ja, és a szellemi leterheltségen kifejezetten segít a mozgás, nagyon jót tesz. Egyszerűen jobban kellene beosztani az idődet, megtervezni a kajádat (igen, kevés pénzből is lehet egészségesen enni). Ha a barátnőm, akiről írtam, képes volt rá, akkor biztos vagyok benne, hogy te is az lennél, ha nem kifogásokat gyártanál, hanem próbálkoznál változtatni. Erre a példára írtad, hogy minden ember más. Akkor elismered, hogy te egy tehetetlen, lusta ember vagy? Ugyanis a barátnőm is rengeteg munka, anyagi gondok, lelki, szellemi leterheltség, majd kicsi gyerekek mellett képes volt tenni magáért. És boldog.
Az pedig miért probléma, hogy ahelyett, hogy nyugtatgatnánk, hogy biztos lesz aki elfogad így is, felhívjuk a figyelmet arra, hogy NINCS OLYAN, hogy valaki nem képes lefogyni, akaraterő, jellem kérdése szín tisztán? Miért lenne felszínesség inkább ez kultiválni? Nem másoknak kell megfelelned, egyszerűen te éreznéd jobban magad. Nem kellene többé kérdezgetned, hogy tudnának-e ilyen alakkal szeretni, mert egészséges, jó alakod lenne, tetszenél maximálisan magadnak. Az sem elhanyagolható, hogy mennyit dob az önbecsüléseden az, hogy volt akaraterőd a változáshoz és a sporthoz, nem vinnyogtál, nem gyártottál kifogásokat, hanem összeszedted magad, és megcsináltad. Ez nagy jellemre vall, és köze nincs a felszínességhez. Én erre szeretném felhívni a figyelmet, hiába nem ez az elsődleges kérdésed, mégis szerintem ez lenne az, ami megoldaná a problémákat. Jó lenne az alakod, rendben lennél magaddal, és nem kellene hajnalban kapálózni. Azt remélem nem gondoltad komolyan, hogy te szóltál be a mi zabálásunkra és a testünkre. :) Betudom a dühnek, amit kedves Karma Police úr váltott ki, nem hinném, hogy tiszta fejjel ilyeneket írnál halál komolyan.
Katasztrófa, amit leművelsz, de semmi baj, mert változtathatsz, lehetsz belül és kívül is bomba csaj, akibe bele tud valaki szeretni, csak akarnod kellene, és tenni érte!
Azt elmondanád, hogy 19 évesen, mégis hogy kerültél olyan helyzetbe, hogy annyit kell dolgoznod, hogy kakilni sincs időd, és totálkárosra vagy terhelve szellemileg? Nem muszáj válaszolni, nem vájkálásnak szánom, hanem puszta kíváncsiság.
Ui.: Én nem vagyok eltartott, és nem is szeretnék az lenni. Nekem is millió dolgom van, és ezek mellett szánok időt az egészségemre, alakomra.
Nem düh volt, csak messziről jött ember azt mond, amit akar ;)
Ti támadtatok nekem, hogy fogyjak le meg stb, undorító hangnemben. Mit vársz kislány? Hogy,kedves leszek veled? Valószínűleg egy rosszindulatú, unatkozó öregasszony vagy, aki csülökzabálás közben nézi, hogy kibe köthet bele.
Hogy jutottam idáig? Őőő mondjuk úgy, hogy engem nem tart el anyuci apuci, a legalapabb dolgokat épp, hogy biztosítani tudják. Szerinted miért tanulok ennyit, miért dolgozom ennyit, te idióta?! Mert ki akarok törni ebből, és pont leszrom hogy a magad fajta "emberek" mit hordanak össze egy ANONIM oldalon. Arc nélkül könnyű pofázni, ugye? Remélem egyszer betèvedtek a kondiba, ahová jártam, csak mondjátok bárkinek azt, hogy disznó. ;)
Képzelem milyen párod van, ha te ilyen rosszmájú, elkényeztetett féreg vagy... Nos, én nem olyan párra vágyom ;) na viszlát miss tökély, mostmár tényleg toldd el a biciklidet a zsíros pcsáddal együtt!
A mocskolódásba nem akarok belefolyni, de őszintén megdöbbentőnek tartom az előző oldalak válaszaiban, hogy teljesen normálisnak gondolják egyesek a 15-25ezres (hobbi) cipőkről, hogy az normális, és nem kiadás.
Innentől kezdve szerintem felesleges bármilyen érvelés, mert amíg fogalmuk sincs, milyen az, mikor az olcsónak titulált cipő ára valakinek az egész havi költségvetése, vagy esetleg még ennél is kevesebb - addig minden erre irányuló kijelentés csak kifogásnak fog hangzani.
Szomorú, hogy manapság ennyire nulla empátiával léteznek egyesek.
38-as!
Aki rendszeresen fut és normális távokat,annak nem 10 évente,hanem jó esetben fél évente-évente kell új cipő!
Egy valamira való futócipőt nem lehet 10-15 ezerért venni.Mert nem sokkal több védelem van bennük mint egy mezei tornacsukában!
F40+
44,46 igazatok van, köszi :)
45 nem beszélt senki az igényeimről, de nem értem miért hiszitek azt, hogy csúnya vagyok, meg szétfolyok stb. Teljesen normálisan nézek ki, igényes vagyok magamra, csak az alkatom nem a megszokott vékony, vagy körte. Teszem hozzá rengeteg vékony lány él csipszen meg kólán... Én ilyeneket sosem eszem-iszom, kólát max ha hasgörcsöm van.
Ennyi mocskolódást még egyetlen kérdés alatt sem láttam. Pedig vannak nagyon hülye kérdések, az emberek többsége mégis próbál segíteni a másikon valami elfogadható válasszal.
De ez egész egyszerűen döbbenetes. :(
És elgondolkodtató...
#47 Nem gondoltam, hogy csúnya vagy. Azt te tudod, hogyan nézel ki. A lényeg, hogy mindegy milyen okból nézel ki úgy, ahogy. A végeredmény a lényeg és ahhoz mérten érdemes igényeket támasztani.
Úgyis észre fogod venni, ki fogod tapasztalni, hogy kb. milyen férfiaknak fogsz bejönni.
Szóval így a kérdés maga értelmetlen, mert képről könnyebben tudnánk véleményt mondani, de bármilyen szép vagy csúnya vagy, garantáltan lesz olyan, akinek tetszene. Az már egy másik kérdés, hogy neked az az illető bejön-e.
Nem olvastam el az összes írást, mert sajnálom rá az időt.
A kérdésedre: igen, pl. nekem az ilyen alkatú nők jönnek be, nagyon szerencsés vagy ha mellre hízol!
Nem a trendi véznaságok az igazi nők számomra, hanem az ilyen "nagy cápák"!:)
Szép és kívánatos lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!