Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nagy valószínűséggel szerelmes belém, miért jön össze mással csak azért, mert az a másik fiú kezdeményez nála?
Szerencsére elég sok lánynak tetszem, úgy érzem többek táplálnak gyengéd érzelmeket irántam a másik nem köréből. Azért úgy írom, hogy csak érzem, mert a legtöbb esetben nem vallják be, csak következtetek. Távolról bámulnak, ha megjelenek a barátnőik is néznek, esetleg zavartan mosolyognak, a barátomtól érdeklődnek felőlem, stb. Nagyon ritkán a bátrabbik kétértelmű(!) gesztusokkal, jelzésekkel próbál flörtölni. Néha annyira erős vonzódást érzek az irányukból, hogy arra várok, hogy mikor szakad el a cérna náluk és vallják be, hogy szerelmesek belém vagy ugranak szimplán a nyakamba. A konfesszió helyett azonban rendre azzal szembesülök, hogy egyszer csak facebookon ki van írva, hogy kapcsolatban vagy látom őket kézenfogva sétálni egy másik fiúval. MICSODA!!!??? 20/f
Ha a barátnőiknek tudnak rólam mesélni, áradozni, akkor nekem miért nem tudják bevallani? Miért jönnek össze más fiúval csak azért mert ő kezdeményez, anélkül, hogy nálam mindent megpróbáltak vola?
Csak szépen, halkan mondom én is csak akkor mondanám el, hogy szerelmes vagyok, mikor már ismerkedési szakaszban vagyunk és ő mondta előbb és már az elejétől fogva meglenne az oda-vissza ható erős kémia, akkor sem mondanám.
De a szerelmet nem bevallani kell, hanem tenni érte.
És ne a lánytól várd a kezdeményezést.
Én sem vallanám be sose, de egy igen erős szerelemnél érezhető az akaratlan oda-vissza ható kémia. A férfinek kell kezdeményeznie, legalábbis nálam.
Utolsó kire érted?
Ha rám, én nem vagyok konzervativ tipus, csak introvertált és nagyot csalódott típus.
És vhogy nálam alap, hogy ha meg van az oda-vissza ható kémia, a férfi kezdeményezzen.
Mazsolázni egyszer mazsoláztam, mikor apukám talált egy ici-pici csíkos hátú kis vaddisznócskát egyedül az erdőbe, szegény az anyukája nélkül olyan ijedt volt és hazahozta megmutatni a pöttöm pár éves lányának, és elneveztük mazsolának, utána eljátszottam az anyukáját és jól megszeretgettem. hehe
Szóval nem az én stílusom.
De nálam a szerelem és család fogalma azt jelenti, hogy együtt közösen oldjuk meg a problémákat és elfogadjuk egymást, és nem az ez az enyém, ez a tiéd, ezt ad ide nekem, akkor is ha a tiéd. Engem nem így neveltek.
Jó nyilván ha az embert megkérdezik a boltba, hogy ha nem gyűjti a pontokat oda adja-e a mellette lévő vásárlónak és ha szépen kérik, úgy igen szóval no problem és nem önkényesen egyértelműnek tartják, hogy szó nélkül kisajátithatják, de ha olyat akarnának, ami nekem fontos, pl. barát, igaz szerelem stb. úgy nemet mondanék, mert a hozzám tartozót nem tudom és nem is szeretném odaadni.
Arra nem gondoltál, hogy egész más okból bámulnak? Lehet furcsán nézel ki, van valami az arcodon fene tudja. Nem tudom tényleg a valódi korodat írtad e ki, de ha valaki úgy kezdeményez, hogy pl. leteper az utcán és csak úgy megcsókol kvázi ismeretlenül akkor az már zaklatás. Plusz ilyet értelmes ember nem csinál egy idegennel, akinek csak megtetszett a külseje meg látta 10 percig a buszmegállóba. Nem is értem ezt a logikát. Lehet azért nem, mersz kezdeményezni, mert azt hiszed egyből így kell nyitni, hogy lekapod a csajt, de ez neked kellemetlen, mert simán rádhívhatják a rendőrséget ezért inkább a lányokra vársz? A kezdeményezést nem úgy kell elképzelni, mint a filmekben, hogy majd becibál magával a mosdóba és magáévá tesz. Bocs, ha ezt tőlem kellett megtudnod. :D A másik dolog, hogy nem szerelmesek beléd. Tetszel nekik maximum, de ennyi. Azt meg végképp nem értem, hogy ha neked nem is tetszenek akkor miért akarod, hogy ilyeneket csináljanak? Hátha fellobban a tűz benned vagy mi? És mit takar az, hogy "mindent megpróbáltak"? Esetleg éljenek is veled házasságban pár évet, hogy hátha szerelembe esel?
Amúgy igen, a nőkért harcolni kell, mert senki nem akar olyan férfival lenni, aki csak úgy van. Ha esetleg összejössz egy lánnyal és valaki más kikezd vele esetleg sértegeti azt is csak úgy hagyod majd, mert majd a csajod lekoptatja?
Amúgy ezek után tényleg érdekel, hogy hogyan képzelsz el egy kapcsolatot? Ott is mindenben a nő kezdeményezzen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!