Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány nagy valószínűségg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nagy valószínűséggel szerelmes belém, miért jön össze mással csak azért, mert az a másik fiú kezdeményez nála?

Figyelt kérdés

Szerencsére elég sok lánynak tetszem, úgy érzem többek táplálnak gyengéd érzelmeket irántam a másik nem köréből. Azért úgy írom, hogy csak érzem, mert a legtöbb esetben nem vallják be, csak következtetek. Távolról bámulnak, ha megjelenek a barátnőik is néznek, esetleg zavartan mosolyognak, a barátomtól érdeklődnek felőlem, stb. Nagyon ritkán a bátrabbik kétértelmű(!) gesztusokkal, jelzésekkel próbál flörtölni. Néha annyira erős vonzódást érzek az irányukból, hogy arra várok, hogy mikor szakad el a cérna náluk és vallják be, hogy szerelmesek belém vagy ugranak szimplán a nyakamba. A konfesszió helyett azonban rendre azzal szembesülök, hogy egyszer csak facebookon ki van írva, hogy kapcsolatban vagy látom őket kézenfogva sétálni egy másik fiúval. MICSODA!!!??? 20/f

Ha a barátnőiknek tudnak rólam mesélni, áradozni, akkor nekem miért nem tudják bevallani? Miért jönnek össze más fiúval csak azért mert ő kezdeményez, anélkül, hogy nálam mindent megpróbáltak vola?

2015. nov. 28. 12:30
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/295 anonim ***** válasza:
100%
*gyengédebb
2017. márc. 11. 12:24
 122/295 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg 20 éves vagy?! Ez a nyűgös 12 évesek szintje inkább. Csinos kissrác voltam én is 7-8-ik osztályosként. Önbizalomhiányomat nyegle nagyképűséggel palástoltam. Bár meg voltam őrülve az egyik osztálytársamért, ki nem mutattam volna soha...

A lány is szerelmes volt belém, de mikor kezdeményezett, ijedtemben elutasítóan viselkedtem.

(Megcsókolt a suli-discoban.)

Nagyon csalódott volt, meg is sértődött.

Összejött mással.

Ismerős?

Amúgy neked nem is tetszik, de azért kezdeményezzen. Jó érzés lenne elutasítani, mi?! Ez olyan csitrilányos mentalitás. Nem kell egyik se, de azért rajongjon érted mindegyik. Simogatja az egódat.

Fene a kis nárcisztikus lelkedet!

Ezt az attitűdöt gyorsan nődd ki! Akinek tetszel is, hamar kiábrándul, mikor felsőbbrendűen végigméred, és látja nem jön be.

2017. máj. 22. 00:30
 123/295 anonim ***** válasza:
95%
Egyetértek az előttem szólóval!
2017. júl. 1. 18:24
 124/295 anonim ***** válasza:
16%
Szia. Szerintem fordulj először Istenhez. Ha megtérsz hozzá helyreáll minden ami nincs helyén ( merthogy alapbol igy van mindenkinél) , és ahogy megigazulsz, együttműködsz Vele, ő ha te is akarsz társat ki fogja rendelni neked a hozzád illőt. És akkor az lesz a tuti, csak fontos nagyon azon az Úton az Isten akaratának megismerése az adott nővel kapcsolatban is…
2017. aug. 9. 00:10
 125/295 anonim ***** válasza:
0%

Ja amugy a kérdésedre a konkrét válaszom az lenne, amit itt már majd mindenki elmondott. Mert nem Kezdeményeztél a kialakuló szerelmük ellankadt irántad. Kialudt... Eltünt a szikra…

De ez nem baj mondom jobb is ha nem kezdeményezel szerintem hanem a legjobb tényleg így megismerni Istent először… megtérni hozzá és most nem vallásoskodásról beszélek. Fujj dehogy… szimpla bűngyűlöletröl, Isten előtti lelki fejlődésröl az ő igazságában , bölcsességében…

2017. aug. 9. 00:16
 126/295 anonim ***** válasza:
97%

Igen, és Isten még a cipőfűződet is megoldja helyetted, csak hinni kell benne. Bírom ezeket az utolsó féléket, akik azt hiszik, hogy az Isten valami féle házicseléd. Ha a sineken fekszem keresztbe, törött végtagokkal és jön a vonat, akkor nyilván megkérem az Istent, de egy olyan helyzetben ami felett teljes kontrollal bírok, azaz odamegyek vagy sem, nem gáz a teremtőhöz fohászkodni ? Hagyjuk már. Ne keverjük ide a főnököt inkább, ha egy mód van rá.

31/f

2017. aug. 19. 11:15
 127/295 anonim ***** válasza:
95%
Tipikus nagyképű öntelt majom vagy. Férfiként kérdezem, mégis hogyan várod el hogy a lányok majd odamennek és a nyakadba borulnak? A nőkért harcolni kell. Úgy látszik a nagy egód mellé észt nem sokat kaptál.
2017. aug. 19. 19:59
 128/295 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted, hogy a nökért harcolni kell? Miért kéne harcolni? És kivel kell harcolni?
2017. aug. 20. 22:24
 129/295 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem te csak álmodozol, és még csak barátnőd sem volt eddig. 😃
2017. okt. 7. 23:11
 130/295 anonim ***** válasza:
97%
én is ezt gyanítom :)
2017. okt. 8. 08:47
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!