Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány nagy valószínűségg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nagy valószínűséggel szerelmes belém, miért jön össze mással csak azért, mert az a másik fiú kezdeményez nála?

Figyelt kérdés

Szerencsére elég sok lánynak tetszem, úgy érzem többek táplálnak gyengéd érzelmeket irántam a másik nem köréből. Azért úgy írom, hogy csak érzem, mert a legtöbb esetben nem vallják be, csak következtetek. Távolról bámulnak, ha megjelenek a barátnőik is néznek, esetleg zavartan mosolyognak, a barátomtól érdeklődnek felőlem, stb. Nagyon ritkán a bátrabbik kétértelmű(!) gesztusokkal, jelzésekkel próbál flörtölni. Néha annyira erős vonzódást érzek az irányukból, hogy arra várok, hogy mikor szakad el a cérna náluk és vallják be, hogy szerelmesek belém vagy ugranak szimplán a nyakamba. A konfesszió helyett azonban rendre azzal szembesülök, hogy egyszer csak facebookon ki van írva, hogy kapcsolatban vagy látom őket kézenfogva sétálni egy másik fiúval. MICSODA!!!??? 20/f

Ha a barátnőiknek tudnak rólam mesélni, áradozni, akkor nekem miért nem tudják bevallani? Miért jönnek össze más fiúval csak azért mert ő kezdeményez, anélkül, hogy nálam mindent megpróbáltak vola?

2015. nov. 28. 12:30
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/295 A kérdező kommentje:
Valóban nem volt barátnőm eddig. De ettől miért is álmodozom?
2017. okt. 8. 14:06
 132/295 anonim ***** válasza:
100%
Mert elmondtak neked a megoldast es te megsem azt valasztod, hanem csak ellenekezel, kovetelozol, okoskodsz. Jopar ferfi is irt mar ide, az o szavukban bizhatsz. Ha ok azt mondjak h x modszer mukodik y meg nem, akkor nem a levegobe beszelnek, hanem tapasztalatbol mondjak.
2017. okt. 8. 15:05
 133/295 anonim ***** válasza:
96%
Mindenki szerelmes beléd, de még egy kapcsolatod sem volt... Szerintem hallucinálsz.
2017. okt. 8. 16:21
 134/295 anonim ***** válasza:
95%
Jaj de jóóóó... még 2 év után is újra meg újra kiemeled a kérdést. De azóta már lehetsz vagy 22 éves, csak nem még mindig a flörtölgetésnél tartasz... :P
2017. okt. 24. 13:45
 135/295 anonim ***** válasza:
100%

Khm. Miért is a lánynak kell udvarolnia neked?

Talán fiúnak nézed?

Öööö vmiről lemaradtam?

Nem értem.

2017. okt. 31. 21:47
 136/295 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, hogy félreértelmeztél eddig minden jelet, és azért bámulnak távolról, mert olyan csúnya vagy. 😂 Gondolkoztál már ezen? Személy szerint én ennek nagyobb esélyt tulajdonítok, -kemény 0 kapcsolatos karrieredet eltekintve-, mint annak, hogy mindenki szerelmes beléd. 😂
2017. okt. 31. 21:51
 137/295 anonim ***** válasza:
94%

Miért neki kéne bevallania,és miért kéne kimondani ezt a bűvös szót ugy, hogy nem is ismeritek egymast? Hm?

De a te nyelvedre leforditva:

Mert mondjuk tudja, hogy lehet esélytelen lenne, ha ilyen nagy rajongó táborod van?

Vagy fél a saját érzéseitől, és mert te nem jelzel az irányába ezért esélytelen lenne bármit is jeleznie?

Vagy mert már érte csalódás?

Most mégis te szoknyát hordasz vagy nadrágot?

2017. okt. 31. 21:52
 138/295 anonim ***** válasza:
97%

2 éve kiemelgeted a kérdést, és azóta sem volt kapcsolatod. Ember, jobb ha tőlem tudod meg, hogy senki sem szerelmes beléd.

Amúgy ne emelgesd ki, ha felvágásból csinálod, akkor megsúgom, hogy ultra ciki ez a kérdés már. :D

2017. okt. 31. 21:53
 139/295 anonim ***** válasza:
95%
Ha mindenki szerelmes lenne beléd, akkor 22 éves korodra lett volna legalább 1 kapcsolatod komolyabb kezdeményezések nélkül is. Szerintem azért bámulnak, hogy milyen foggyos vagy.
2017. okt. 31. 21:56
 140/295 anonim ***** válasza:
98%
Várod, hogy bevallják. Lámpát nem akarsz odatartani? :)
2017. okt. 31. 21:59
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!