Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány nagy valószínűségg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nagy valószínűséggel szerelmes belém, miért jön össze mással csak azért, mert az a másik fiú kezdeményez nála?

Figyelt kérdés

Szerencsére elég sok lánynak tetszem, úgy érzem többek táplálnak gyengéd érzelmeket irántam a másik nem köréből. Azért úgy írom, hogy csak érzem, mert a legtöbb esetben nem vallják be, csak következtetek. Távolról bámulnak, ha megjelenek a barátnőik is néznek, esetleg zavartan mosolyognak, a barátomtól érdeklődnek felőlem, stb. Nagyon ritkán a bátrabbik kétértelmű(!) gesztusokkal, jelzésekkel próbál flörtölni. Néha annyira erős vonzódást érzek az irányukból, hogy arra várok, hogy mikor szakad el a cérna náluk és vallják be, hogy szerelmesek belém vagy ugranak szimplán a nyakamba. A konfesszió helyett azonban rendre azzal szembesülök, hogy egyszer csak facebookon ki van írva, hogy kapcsolatban vagy látom őket kézenfogva sétálni egy másik fiúval. MICSODA!!!??? 20/f

Ha a barátnőiknek tudnak rólam mesélni, áradozni, akkor nekem miért nem tudják bevallani? Miért jönnek össze más fiúval csak azért mert ő kezdeményez, anélkül, hogy nálam mindent megpróbáltak vola?

2015. nov. 28. 12:30
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/295 anonim ***** válasza:
8%
Én is olyan vagyok mint a kérdező. Csak engem levegőnek néznek a lányok. 😁 19/F
2018. máj. 31. 14:53
 182/295 anonim ***** válasza:
89%
Az én véleményem szerint azért mert felőled semmilyen érdeklődést nem tapasztalnak irányukba így letesznek rólad mert úgy gondolják esélytelen hogy észre vedd őket.
2018. jún. 23. 08:58
 183/295 anonim ***** válasza:
74%

"Én is olyan vagyok mint a kérdező. Csak engem levegőnek néznek a lányok. 😁 19/F"---TÉVEDSZ!

A kérdezőtől annyiban különbözöl, hogy te felismered a valóságot és teszel a váltózásért, a kérdező meg inkább álomba ringatja magát és a fantáziavilágában keres búvóhelyet magának!

Nálad van remény nála nincsen :)

2018. jún. 23. 10:05
 184/295 A kérdező kommentje:
Miért érezhetik azt a lányok esélytelennek, hogy észre vegyem őket?
2018. jún. 23. 12:34
 185/295 anonim ***** válasza:
100%
#183/184: Igazad van felismerem, hogy mi a baj de sajnos nem teszek semmit sem.
2018. jún. 24. 14:16
 186/295 anonim ***** válasza:
100%
Mert adsz nekik jeleket hogy tetszenek neked? Megdícséred esetleg hogy csinos vagy hogy jó illata van a parfümjének stb.? Vagy az is eszembe jutott hogy tudják hogy túl sok csajnak tetszel és nem akarnak féltékenyek lenni folyton azon aggódni melyikkel csalod meg őket.
2018. jún. 25. 10:07
 187/295 anonim ***** válasza:
Jeleket nem szoktam nekik adni mert kevésnek érzem magamat hozzájuk. Sohasem beszélgettem velük és ők sem közeledtek felém. Az pedig,hogy sok lánynak tetszenék és nem akarnak féltékenyek lenni szerintem ilyen nincsen. Inkább pont ellenkezőleg,szerintem egyik lánynak sem vagyok szimpatikus.
2018. jún. 27. 18:56
 188/295 anonim ***** válasza:
93%

Ez a kérdező kb. olyan lehet, mint Kiszel Tünde férfiban.

Ocsmány, buta, de elhiszi, hogy körülötte forog a világ, mindenki szerelmes belé és hogy jól néz ki, közben meg mindenki nevet rajta. A kérdését meg kiemelgeti, mert azt hiszi, hogy majd mindenki irigykedik rá, hogy 3 éve változatlanul egy szerencsétlenkedő szűz, ahelyett, hogy szégyenérzet töltené el emiatt az infantilis élet miatt.

2018. júl. 17. 04:01
 189/295 anonim ***** válasza:
93%
Te szegény gyermek! Nagy a gond a fejedben
2018. júl. 22. 10:52
 190/295 A kérdező kommentje:
Miért lenne gond a fejemben?
2018. júl. 22. 20:47
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!