Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány nagy valószínűségg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nagy valószínűséggel szerelmes belém, miért jön össze mással csak azért, mert az a másik fiú kezdeményez nála?

Figyelt kérdés

Szerencsére elég sok lánynak tetszem, úgy érzem többek táplálnak gyengéd érzelmeket irántam a másik nem köréből. Azért úgy írom, hogy csak érzem, mert a legtöbb esetben nem vallják be, csak következtetek. Távolról bámulnak, ha megjelenek a barátnőik is néznek, esetleg zavartan mosolyognak, a barátomtól érdeklődnek felőlem, stb. Nagyon ritkán a bátrabbik kétértelmű(!) gesztusokkal, jelzésekkel próbál flörtölni. Néha annyira erős vonzódást érzek az irányukból, hogy arra várok, hogy mikor szakad el a cérna náluk és vallják be, hogy szerelmesek belém vagy ugranak szimplán a nyakamba. A konfesszió helyett azonban rendre azzal szembesülök, hogy egyszer csak facebookon ki van írva, hogy kapcsolatban vagy látom őket kézenfogva sétálni egy másik fiúval. MICSODA!!!??? 20/f

Ha a barátnőiknek tudnak rólam mesélni, áradozni, akkor nekem miért nem tudják bevallani? Miért jönnek össze más fiúval csak azért mert ő kezdeményez, anélkül, hogy nálam mindent megpróbáltak vola?

2015. nov. 28. 12:30
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/295 anonim válasza:
92%
Igen és első éjszakán még a puncidat is megkeressék?
2018. aug. 21. 23:34
 192/295 anonim ***** válasza:
93%

talán a negyede igaz amit írsz, bár sztem is csak képzelődsz és csúnya vagy... de feltételezzük, h igaz

sztem ahogy meglátják, hogy egy mulya, szerencsétlen, balfax lúzer vagy, aki 23 évesen csak képen látott pinát és alkalmatlan a kezdeményezésre, csajozásra, mentálisan sem 100-as(itteni válaszaidból ez lejön), egyből kiábrándulnak belőled :D

amúgy nem tudom miért égeted magad azzal, hogy kiemelgeted ezt a kérdést, elég cringe :D

2018. aug. 21. 23:43
 193/295 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kiábrándulnak. De sokszor inkább azt érzem, mintha félnének tőlem...
2018. aug. 23. 18:44
 194/295 anonim ***** válasza:
80%
Hogy lehet attól félni, aki szexuálisan vonzz? Attól lehet maximum félni, aki ocsmány.
2018. aug. 23. 19:22
 195/295 anonim ***** válasza:
100%
Valami változás? # 181-es voltam.
2018. szept. 3. 11:45
 196/295 A kérdező kommentje:
Továbbra sem kezdeményeznek a lányok...
2018. szept. 6. 04:42
 197/295 anonim ***** válasza:
81%
194: Én mindig félek attól, aki szexuálisan vonz.
2018. szept. 6. 06:17
 198/295 anonim ***** válasza:
100%
Nem is fognak, szüzen fogsz megdögleni.
2018. szept. 6. 10:15
 199/295 anonim ***** válasza:
6%
Nálam sem kezdeményeznek bár én nem várom el tőlük. Egyszerűen csak nem érdeklem őket. Még rám sem néznek.
2018. szept. 8. 15:44
 200/295 IamNikoe válasza:
100%

Na gyerekek itt a tökéletes példa az elkényeztetett apuci szeme fénye fiúkra, akik azt hiszik magukról, hogy körülöttük forog az univerzum!

A kérdés 3 éves és azóta sem sikerült egy aprócskát sem veszítened az egódból, pedig lehet, hogy nem ártott volna. Már a fél internet elmondta neked, hogy mi a baj azzal, ahogyan a párkereséshez állsz, viszont te nem tanulsz, csak ülsz bánatosan, hogy 23 évesen még mindig nem volt egy rendes kapcsolatod. Tanulni egy nagyon hasznos dolog, ezt bárki elismerheti.

Kezdjük azzal, hogy a lányokat valami hárem anime karakternek nézed, akik majd sírva öntik ki neked a szívüket, arra várva, hogy eldöntsd melyikük szíved választottja. Ki kell ábrándítsalak, ez nem így van. A lányok akkor fognak elkezdeni jobban próbálkozni, hogyha látják van értelme.

Másrészt ott az egód, mivel az egy külön bekezdést érdemel. Én életemben nem látta ilyen beképzelt, irritáló, ego centrikus embert. Úgy csinálsz, mintha körülötted forogna a világ, de még mindig nem. 3 év után sem.

Pont az ilyen emberek miatt vannak kiábrándulva a lányok a fiúkból, és inkább csak kiröhögik őket a barátaikkal.

Én is ezt tettem :)

2018. szept. 8. 19:29
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!