Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány nagy valószínűségg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nagy valószínűséggel szerelmes belém, miért jön össze mással csak azért, mert az a másik fiú kezdeményez nála?

Figyelt kérdés

Szerencsére elég sok lánynak tetszem, úgy érzem többek táplálnak gyengéd érzelmeket irántam a másik nem köréből. Azért úgy írom, hogy csak érzem, mert a legtöbb esetben nem vallják be, csak következtetek. Távolról bámulnak, ha megjelenek a barátnőik is néznek, esetleg zavartan mosolyognak, a barátomtól érdeklődnek felőlem, stb. Nagyon ritkán a bátrabbik kétértelmű(!) gesztusokkal, jelzésekkel próbál flörtölni. Néha annyira erős vonzódást érzek az irányukból, hogy arra várok, hogy mikor szakad el a cérna náluk és vallják be, hogy szerelmesek belém vagy ugranak szimplán a nyakamba. A konfesszió helyett azonban rendre azzal szembesülök, hogy egyszer csak facebookon ki van írva, hogy kapcsolatban vagy látom őket kézenfogva sétálni egy másik fiúval. MICSODA!!!??? 20/f

Ha a barátnőiknek tudnak rólam mesélni, áradozni, akkor nekem miért nem tudják bevallani? Miért jönnek össze más fiúval csak azért mert ő kezdeményez, anélkül, hogy nálam mindent megpróbáltak vola?

2015. nov. 28. 12:30
 241/295 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg ne erőltesd ezt a dolgot. Engedd el a lányokhoz való vonzódásod mert egyértelműen nem való neked egy kapcsolat. Beszélgess róla anyukáddal, ő biztosan szívesen elmagyaráz neked néhány dolgot pl. virágokról meg méhecskékről.

Hajrá...

2019. júl. 17. 22:38
 242/295 anonim ***** válasza:
93%
Van egy srác, nagyon tetszik nekem. De ő nem akar jelenleg kapcsolatot, legyünk barátok. Sőt, igazából bele vagyok zúgva. De nagyon szeretnék kapcsolatot. Ha jön egy pasas, aki bejön, jól nez ki, kezdeményez, akkor fogok randizni vele. Ma randiztam is. Egészen jó volt. És picit hezitálok, viszont ha az új pasas járni szeretne, akkor azt mondom, hogy oké. Nem érdekes a régi. És rossz és megvisel de nem fogok rá várni, hogy majd egyszer lép.
2019. júl. 17. 23:19
 243/295 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az Balázs?
2019. júl. 17. 23:54
 244/295 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy kancsó vagy. :D
2019. júl. 17. 23:57
 245/295 anonim ***** válasza:
92%

Kedves Kérdező!

Írnál pár sort arról, hogy milyen behatások értek az elmúlt néhány évben, hogy zajlik nálad a flörtölés? Valami azért csak csiszolódott ennyi idő alatt.

2019. júl. 18. 00:27
 246/295 anonim válasza:
100%
Kérlek kérdezö írd meg nekünk ha egy csaj lépett feléd, és kezdeményezett🙏
2019. júl. 18. 11:56
 247/295 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt nem bírom tovább. Inkább megiszok egy korsó jó hideg sört
2019. júl. 19. 23:43
 248/295 anonim ***** válasza:
96%
És még mindig tart a phaszkodás.
2019. aug. 4. 11:28
 249/295 anonim ***** válasza:
31%
Ne etessétek a trollt.
2019. aug. 5. 16:45
 250/295 anonim ***** válasza:
100%
Nem unod még lassan 4 éve minden egyes hónapban kiemelni a kérdést?
2019. szept. 14. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!