Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány nagy valószínűségg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nagy valószínűséggel szerelmes belém, miért jön össze mással csak azért, mert az a másik fiú kezdeményez nála?

Figyelt kérdés

Szerencsére elég sok lánynak tetszem, úgy érzem többek táplálnak gyengéd érzelmeket irántam a másik nem köréből. Azért úgy írom, hogy csak érzem, mert a legtöbb esetben nem vallják be, csak következtetek. Távolról bámulnak, ha megjelenek a barátnőik is néznek, esetleg zavartan mosolyognak, a barátomtól érdeklődnek felőlem, stb. Nagyon ritkán a bátrabbik kétértelmű(!) gesztusokkal, jelzésekkel próbál flörtölni. Néha annyira erős vonzódást érzek az irányukból, hogy arra várok, hogy mikor szakad el a cérna náluk és vallják be, hogy szerelmesek belém vagy ugranak szimplán a nyakamba. A konfesszió helyett azonban rendre azzal szembesülök, hogy egyszer csak facebookon ki van írva, hogy kapcsolatban vagy látom őket kézenfogva sétálni egy másik fiúval. MICSODA!!!??? 20/f

Ha a barátnőiknek tudnak rólam mesélni, áradozni, akkor nekem miért nem tudják bevallani? Miért jönnek össze más fiúval csak azért mert ő kezdeményez, anélkül, hogy nálam mindent megpróbáltak vola?

2015. nov. 28. 12:30
 271/295 anonim ***** válasza:
74%

"És még egy : a legnagyobb hőfokon akkor ég a szerelem, amikor még nem ismerted ki, nem kaptad meg."

Jaj, de jó, hogy szólsz! Akkor gyorsan meg is mondom a páromnak, hogy most már nem égek a legnagyobb hőfokon, mert már ismerem! Basszus, ha nem mondod, örökké ezt fogom hinni.

Lehet bennem van a hiba, de évek múltán is tudok remegni, tud ködös lenni az agyam, tudok felizgulni az illatától, imádom hallani, ahogy mesél, ahogy artikulál, és van, hogy nincs más gondolatom, csak az, hogy megőrülök érte. Igazából néha gondolok is arra, hogy ennek általában ennyi idő után vége szokott lenni :-)

Amikor még távolról nézegettem, akkor nem voltak ilyen mély érzéseim, ilyen vad gondolataim, ilyen heves reakcióm. De persze csak nekem felejtettek el szólni, hogy nem jól vagyok szerelmes, mert igazából abba vagyok szerelmes, akit nem ismerek, csak távolról bámulom.

2021. febr. 13. 21:42
 272/295 anonim ***** válasza:

266 és 268, egyébként maradjunk annyiban, hogy ugyanúgy csalódhatsz valakiben évek vagy évizedek múlva is. A csalódás lehetősége nem szűnik meg attól, hogy kiismertél valakit (vagy csak azt hiszed, hogy kiismerted), ugyanúgy kiderülhet egy év múlva vagy 6 év múlva is ,hogy egy bunkó paraszt.És akkor is naivan megbizol benne, mert azt gondolod, ha már együtt éltek, úgysem tudna meglepni semmivel.

Szóval a kérdést úgy is fel lehetne tenni,hogy lehet együttélni valakivel, aki ha megszólal, kiderül, hogy egy ostoba bunkó paraszt ? Csak mert rengeteg ember él olyan párral, akivel folyton veszekednek, nem szerelmesek és talán nem is voltak. Most kakor ők vajon miért vannak együtt ? Csinálhat hülyét magából az ember szerelem nélkül is és lehet rossz emberismerő anélkül is.

2021. febr. 13. 21:46
 273/295 anonim ***** válasza:
271 , szerintem ezzel a flegma kommentel nem igazán támasztottad alá az álláspontod. Tény és való, hogy a szerelem mindig az elején szokott a legintenzivebb lenni. Nem tudom, mit gúnyolódsz azon, hogy valaki más, mint te és nem csak úgy esik szerelembe, hogy már egy éve randiznak és ától cetig ismeri az illető életét..
2021. febr. 13. 21:47
 274/295 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, miért vagy így rákattanva arra, hogy átol cetig kéne ismerni az illetőt. Nem ez a lényeg. Nem kell kívülről fújni a másik életrajzát, de ahhoz, hogy abba az emberbe legyél szerelmes, aki tényleg létezik, ahhoz váltani kell vele pár szót. Máskülönben csak az érzésbe vagy. Mert ha csak távolról nézed, mibe tudsz szerelmes lenni? Abba, amit kivált belőled? Persze, de ez nem azt jelenti, hogy abba az emberbe vagy szerelmes.

Nem gúnyolódok, csupán vicces volt számomra a hozzászólásod :)

2021. febr. 13. 21:57
 275/295 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegy, hogy mennyire ismered és hogy gyorsan habarodtál-e bele vagy kicsit később, akkor is MINDIG az érzésbe vagy szerelmes .) A szerlemben hajlamosak vagyunk idealizálni ,m bláványozni , rózsaszin szemüvegen át látni a másikat. Nyilván ez az összeköltözés után leomlik és minél idősebb valaki, minél több élettapasztalaton, csalódáson van túl , annál kevésbé lesz képes esztelenül szerelembe esni. Én nme értem, mi a vicces abban, hogy valaki gyorsan lesz szerelmes, valaki kicsit később. Nem azt mondtam, hogy két szót sem kell váltani vele,hanem azt, hogy elég a hormonsokk elindulásához kevés találkozás is.

"Persze, de ez nem azt jelenti, hogy abba az emberbe vagy szerelmes."

A szerelem akkor is egy illúzió, ha fél év randi után leszel csak szerelmes.... a végén igy is úgy is ráébresz, hogy kisebb-nagyobb mértékben egy ideált kergettél. Szóval mondhatni mindig csak egy elképzelt emberbe vagyunk szerelmesek. Sokan úgy is vakon vannak, hogy együtt élnek valakivel és nem látják a fától az erdőt..

2021. febr. 13. 22:02
 276/295 anonim ***** válasza:
Ja, és szerintem te teljesen összemosod a párkapcsolat kialakulásának feltételeit a szerelembe eséssel. Ez két külön dolog. A párkapcsoalthoz kell(ene) alaposabban kiisemrni a másikat, bár akkor is koppanhatsz még vele a jövőben ,ha azt hiszed, már tényleg ismered..
2021. febr. 13. 22:03
 277/295 anonim válasza:
100%
Hát akkor ők kezdeményeztek nálad, igaz? És te is tudtad, hogy tetszel nekik, igaz? Ha már ők adtak jeleket akkor te is adhatnál. De mivel nem adtál ezért azt hitték, hogy nem tetszenek neked és továbbléptek és kerestek egy olyan pasit aki ad jeleket nekik.
2021. aug. 8. 23:10
 278/295 anonim válasza:
Él még a kérdező?
2023. jan. 19. 14:31
 279/295 A kérdező kommentje:

Élek.

"Jobban szeretned, ha ezek a lanyok, mielott jarnanak azzal a fiuval, elotte elszakadna a cerna, te elmondhatnad nekik, hogy sajnos nem viszonzod? Vagy elvenned a szuzesseguket? Vagy ha neadjisten szeretnel jarni a lannyal, akkor rajta mulott?? Igy jart, mert nem kezdett ki veled?"

Lehet, hogy összejönnék velük, ha bevallanák, vagy másként, de nyíltan és egyértelműen kezdeményeznének.

"Konkrétan válaszolva arra a kérdésedre, hogy kifejezetten Nálad miért nem kezdeményeznek? Ez egyszerű. Mert nem érdekled őket annyira. Tényleg ennyire faék egyszerű."

Rendben, de ha nem érdeklem őket annyira, akkor a barátnőiknek és pl. a haveromnak se meséljenek rólam, illetve próbáljanak meg többet megtudni rólam. Továbbá sokszor évek múltán is láttam apróbb, vonzalomra utaló jeleket - ha nem érdeklem őket ANNYIRA, akkor nehogy már évek eltelte alatt se szűnjön meg a vonzódás...

2023. ápr. 10. 01:26
 280/295 anonim ***** válasza:
Most csak tudományosan elemzed a nőket és az esélyeidet, vagy kapcsolatot szeretnél valakivel?
2023. ápr. 23. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!