Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány nagy valószínűségg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nagy valószínűséggel szerelmes belém, miért jön össze mással csak azért, mert az a másik fiú kezdeményez nála?

Figyelt kérdés

Szerencsére elég sok lánynak tetszem, úgy érzem többek táplálnak gyengéd érzelmeket irántam a másik nem köréből. Azért úgy írom, hogy csak érzem, mert a legtöbb esetben nem vallják be, csak következtetek. Távolról bámulnak, ha megjelenek a barátnőik is néznek, esetleg zavartan mosolyognak, a barátomtól érdeklődnek felőlem, stb. Nagyon ritkán a bátrabbik kétértelmű(!) gesztusokkal, jelzésekkel próbál flörtölni. Néha annyira erős vonzódást érzek az irányukból, hogy arra várok, hogy mikor szakad el a cérna náluk és vallják be, hogy szerelmesek belém vagy ugranak szimplán a nyakamba. A konfesszió helyett azonban rendre azzal szembesülök, hogy egyszer csak facebookon ki van írva, hogy kapcsolatban vagy látom őket kézenfogva sétálni egy másik fiúval. MICSODA!!!??? 20/f

Ha a barátnőiknek tudnak rólam mesélni, áradozni, akkor nekem miért nem tudják bevallani? Miért jönnek össze más fiúval csak azért mert ő kezdeményez, anélkül, hogy nálam mindent megpróbáltak vola?

2015. nov. 28. 12:30
 281/295 A kérdező kommentje:
Szeretnék kapcsolatot.
2023. ápr. 25. 23:45
 282/295 anonim ***** válasza:
Volt már ilyenben részem, egyszerűen félreértelmezted a jeleket. Tudják, hogy bejön neked, ezért szeretnek játszadozni.
2023. máj. 15. 00:47
 283/295 anonim ***** válasza:

Mert mégis minek, mire és meddig várjon az adott lány, ha nem kap semmi viszonzást? Azt hiszed örökké rád fognak vágyakozni?😂 Hát nem. Rajtad kívül is van élet, és erre ők is rájönnek idővel. Ennyi.

Én is átéltem már hasonlót. Több mint 8 hónapig nagyon odavoltam az egyik osztálytársamért, jóban voltunk, sokat beszélgettünk, nevettünk, egymás mellett ültünk az órákon, együtt tanultunk, de barátságon kívül semmi többet nem mutatott irányomba, így idővel megértettem hogy le kell mondjak róla, mint lehetséges pàrkapcsolatról. Elengedtem. Tudtam hogy Nem tetszem neki mint nő és kész. Van ilyen.

Szóval regisztráltam netes társkeresőre, ott volt pàr randim amikből nem lett semmi, aztán fél év után megismertem valakit. Találkoztunk, randizgattunk, gyorsan egymásba szerettünk, 6 hónap után megkért, 1 évre rá pedig össze is házasodtunk. Közben persze befejeztük a sulit és dolgozni kezdtünk. Azóta együtt Éljük az életünket:). A másik pasival pedig megmaradt a barátságunk, aminek egyébként nagyon örülök.

Mégis mire kellett volna várnom? Miért baj az, hogy ha az ember nem làt esélyt egy adott embernél, akkor nyit más felé előbb utóbb? Persze ha csak nem akarja egy reménytelen szerelemmel a szívében keseregve leélni az életèt, ami azért elég ritka.

2023. jún. 24. 21:23
 284/295 anonim ***** válasza:
100%
Minek ezt kiemelni még mindig?
2023. jún. 24. 21:27
 285/295 anonim ***** válasza:
Valaki megdugta.. a nok vele esnek abba aki megdugja oket, meg akkor is ha nem volt jo.
2023. jún. 24. 23:16
 286/295 A kérdező kommentje:

283.

"Mégis mire kellett volna várnom? Miért baj az, hogy ha az ember nem làt esélyt egy adott embernél, akkor nyit más felé előbb utóbb?"

A leírásod alapján nem próbálkoztál be nála? Miért nem? Erről szól a kérdésem, hogy miért vártál, miért nem kezdeményeztél?

2023. júl. 9. 18:12
 287/295 anonim ***** válasza:
Hiánya volt.
2023. júl. 9. 19:06
 288/295 anonim ***** válasza:
Dehat egy viszonzatlan szerelem mellett, utan szerinted nem lehet vonzodni, vagy beleszeretni masba?
2023. júl. 9. 23:28
 289/295 anonim ***** válasza:
Az ilyenkorú lányok kevés fiúba szerelmesek de abba a kevésbe egyik pillanatról a másikra. Ha a kérdező és szépfiú sorstársai egy táncházban lassúznának egész este a sorban felkért hölgyekkel, akkor azok mindig épp abba lennének szerelmesek aki a derekukat fogja épp
2023. júl. 10. 13:45
 290/295 anonim ***** válasza:
68%
Szia kérdező pancser vagy szia
2023. júl. 10. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!