Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nagy valószínűséggel szerelmes belém, miért jön össze mással csak azért, mert az a másik fiú kezdeményez nála?
Szerencsére elég sok lánynak tetszem, úgy érzem többek táplálnak gyengéd érzelmeket irántam a másik nem köréből. Azért úgy írom, hogy csak érzem, mert a legtöbb esetben nem vallják be, csak következtetek. Távolról bámulnak, ha megjelenek a barátnőik is néznek, esetleg zavartan mosolyognak, a barátomtól érdeklődnek felőlem, stb. Nagyon ritkán a bátrabbik kétértelmű(!) gesztusokkal, jelzésekkel próbál flörtölni. Néha annyira erős vonzódást érzek az irányukból, hogy arra várok, hogy mikor szakad el a cérna náluk és vallják be, hogy szerelmesek belém vagy ugranak szimplán a nyakamba. A konfesszió helyett azonban rendre azzal szembesülök, hogy egyszer csak facebookon ki van írva, hogy kapcsolatban vagy látom őket kézenfogva sétálni egy másik fiúval. MICSODA!!!??? 20/f
Ha a barátnőiknek tudnak rólam mesélni, áradozni, akkor nekem miért nem tudják bevallani? Miért jönnek össze más fiúval csak azért mert ő kezdeményez, anélkül, hogy nálam mindent megpróbáltak vola?
Sose szerettem senkinek az egóját fényezni, ezzel valószínűleg a többi nő is így van.
Ha annyira nem képes a pasi, aki mondjuk tetszik (mert ennyinél csak tetszésről beszélhetünk), hogy bármi visszacsatolást, zöld utat jelezzen, nem fogjuk magunkat megalázni azzal, hogy csúszunk előtte.
Így járt.
286
283 vagyok: minek próbálkoztam volna? Egyértelmű volt, hogy semmi olyat nem érez, nem akar tőlem, különben lépett volna valamit.
Te jó isten, mióta ki van emelve ez a kérdés...
Ha már ennyi ideje nincs sikered, nem látod át, hogy mi a helyzet? A nők többsége nem fog kezdeményezni ilyen direkt módon - oké, a haverodnak írt egy csaj, az a ritkaság. Arra várni höppögve, hogy "de cejetnék barátnőt", elég balga dolog. Ha már én küldök elég egyértelmű jeleket, a férfi meg nem reagál, ott elég egyértelmű, hogy nem akar tőlem semmit. Akkor meg nem fogom még meg is alázni magam pluszban - és tartom, hogy nemcsak egy igazi létezhet, és akkor már inkább olyannal ismerkedem, aki mert lépni és akinél érzem azt, hogy tetszem neki. Plusz azért ha nem ismerem az illetőt, akkor szerelmes nem vagyok belé, lol, csak tetszik... és azért nem 1 férfi van a világon, aki tetszhet.
Ha nem vagy hajlandó tenni érte, akkor törődj bele, hogy egyedül maradsz.
Az a baj, hogy a nok "jelei" baromira nem egyertelmuek. En jartam mar ugy, hogy ugy kerultem friendzone-ba, hogy eredetileg a no kezdemenyezett. Szoval en nem hiszek a jelekben.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!