Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány nagy valószínűséggel szerelmes belém, miért jön össze mással csak azért, mert az a másik fiú kezdeményez nála?
Szerencsére elég sok lánynak tetszem, úgy érzem többek táplálnak gyengéd érzelmeket irántam a másik nem köréből. Azért úgy írom, hogy csak érzem, mert a legtöbb esetben nem vallják be, csak következtetek. Távolról bámulnak, ha megjelenek a barátnőik is néznek, esetleg zavartan mosolyognak, a barátomtól érdeklődnek felőlem, stb. Nagyon ritkán a bátrabbik kétértelmű(!) gesztusokkal, jelzésekkel próbál flörtölni. Néha annyira erős vonzódást érzek az irányukból, hogy arra várok, hogy mikor szakad el a cérna náluk és vallják be, hogy szerelmesek belém vagy ugranak szimplán a nyakamba. A konfesszió helyett azonban rendre azzal szembesülök, hogy egyszer csak facebookon ki van írva, hogy kapcsolatban vagy látom őket kézenfogva sétálni egy másik fiúval. MICSODA!!!??? 20/f
Ha a barátnőiknek tudnak rólam mesélni, áradozni, akkor nekem miért nem tudják bevallani? Miért jönnek össze más fiúval csak azért mert ő kezdeményez, anélkül, hogy nálam mindent megpróbáltak vola?
Ájnye de cuki fiú lehetsz, szerencse hogy nem ismerlek személyesen mert biztos én is belédhabarodnék és összetörnéd a kis szívem :) ;) Ja, mégsem. Én a férfiakat szeretem, nem a fiúcskákat...
ON: azért jönnek össze mással mert bár mindent megpróbálnak hogy lépj, nemhogy jeleket, de egész jelrendszert küldenek, neked akkor sem esik le hogy most neked kéne lépni. Életük végéig mégsem várhatnak rád... Inkább összejönnek olyannal akinek megvannak a tökei és jól megkeféli őket. Merthogy ha csak figyeled hány csajnak tetszel de nem teszel egyikért se semmit, abból nem lesz jó szex, csak retinapetting. És neked még ennyi év alatt sem esik ez le...
Szívesen :P
"...bár mindent megpróbálnak hogy lépj, nemhogy jeleket, de egész jelrendszert küldenek, neked akkor sem esik le hogy most neked kéne lépni."
A lányoknak kellene lépni, és nem engem próbálni rávenni, hogy lépjek...
"A lányoknak kellene lépni, és nem engem próbálni rávenni, hogy lépjek..."
Egy férfi nem így gondolkodik szerencsére. Maradj ilyen, és nekünk megmaradnak a valódi férfiak. Te csak egy selejt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!