Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány nagy valószínűségg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nagy valószínűséggel szerelmes belém, miért jön össze mással csak azért, mert az a másik fiú kezdeményez nála?

Figyelt kérdés

Szerencsére elég sok lánynak tetszem, úgy érzem többek táplálnak gyengéd érzelmeket irántam a másik nem köréből. Azért úgy írom, hogy csak érzem, mert a legtöbb esetben nem vallják be, csak következtetek. Távolról bámulnak, ha megjelenek a barátnőik is néznek, esetleg zavartan mosolyognak, a barátomtól érdeklődnek felőlem, stb. Nagyon ritkán a bátrabbik kétértelmű(!) gesztusokkal, jelzésekkel próbál flörtölni. Néha annyira erős vonzódást érzek az irányukból, hogy arra várok, hogy mikor szakad el a cérna náluk és vallják be, hogy szerelmesek belém vagy ugranak szimplán a nyakamba. A konfesszió helyett azonban rendre azzal szembesülök, hogy egyszer csak facebookon ki van írva, hogy kapcsolatban vagy látom őket kézenfogva sétálni egy másik fiúval. MICSODA!!!??? 20/f

Ha a barátnőiknek tudnak rólam mesélni, áradozni, akkor nekem miért nem tudják bevallani? Miért jönnek össze más fiúval csak azért mert ő kezdeményez, anélkül, hogy nálam mindent megpróbáltak vola?

2015. nov. 28. 12:30
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/295 anonim ***** válasza:
93%

Csókoljon meg... én 12 éves tinilányként álmodoztam ilyenről Backstreet Boys-t hallgatva.

Szerintem ezek a csajok nem azért néznek, mert bejössz nekik. Azt nézik, miért van egy férfi Jane Eyre-nek beöltözve, miért legyezgeti magát, miért süti le szégyenlősen a szemét.

2017. jan. 20. 18:30
 102/295 anonim ***** válasza:
98%
Ritka olyan lánnyal összefutni aki konkrétan kezdeményezni mer. Nekem életemben ha 5 volt. (nagyon sok csajozással) De ezt sem úgy kell érteni, hogy megkért hogy feküdjek le vele, hanem a tudtomra hozta, hogy van esélyem nála! Egyszerű viselkedéssel. Imádtam! De te csak várd amíg megkefél egy tündér! 100 év múlva találkozunk!
2017. jan. 20. 18:35
 103/295 anonim ***** válasza:
74%

Tök jó ezt a kérdést a kérdező már több mint egy éve mindig kiemeli :DDD Azóta se találtál magadnak senkit?

Én is jártam így sokszor bár az istenért nem olvasnám végig ezt a rengeteg választ lehet szó volt róla nemtudom, de velem is volt ilyen rengetegszer. Egész egyszerűen vannak akik jól néznek ki, a nők fantáziálnak róla, idealizálják beleképzelnek ezt azt és kész már szerelmesek is. Nekem sem vallottak még sokan szerelmet pedig én is tudnék ilyeneket mesélni mint amiket te írtál szóval ez egy gyakori jelenség lehet.

Persze én is kicsit félre vagyok kalibrálva olyan szempontból, hogy nagyon nagyon ritkán kezdeményezek.

2017. jan. 20. 19:18
 104/295 anonim ***** válasza:
92%

Pont azért nem jönnek össze veled,mert nem vagy elég férfi,hogy kezdeményezz.Ha valaszthatok két pasi közül,az egyik tetszik,de nem nyit felém,a másik viszont elhív randizni stb,akkor nyilván a másodikat választom(ha ő is tetszik,persze).Nem vagyok már 14 éves kis tini,aki plátói szerelmekkel kínozza magát és várja a csodát :D Szóval ne arra várj,hogy a lányok kezdeményezzenek,te vagy a pasi,ez a te dolgod lenne.Vagy ha erre nem vagy képes,akkor ne csodálkozz,ha az összes jó csajt elszalasztod.

20L

2017. jan. 21. 08:33
 105/295 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, te totál el vagy tájolva.

ha tetszel egy csajnak, ő is tetszik neked, akkor odamégy hozzá beszélgetni, elhívod buliba vagy könyvtárba vagy "véletlenül" összeütközöl vele a folyosón vagy mittudomén. Ha nem csinálsz semmit, aakkor nem lesz semmi. nem fognak egyesével jelentkezni nálad, hogy tetszel nekik, dugjál már meg.

Hanem igen, összejönnek olyannal aki van olyan tökös, hogy el meri őket hívni valahová.

Ilyen az élet.

2017. jan. 28. 10:45
 106/295 A kérdező kommentje:
Most már egyre inkább vágyom barátnőre :(
2017. febr. 6. 22:39
 107/295 anonim ***** válasza:
90%
Amelyik nőben van tartás, az nem fog kezdeményezni. Akiben meg nincs, az fog, de ő ribi, jön is meg megy is.
2017. febr. 7. 02:36
 108/295 anonim ***** válasza:
96%
Mert nem fognak rád várni,s keresnek mást?!!!!
2017. febr. 7. 11:13
 109/295 anonim ***** válasza:
97%
Nem lesz barátnőd, amíg játszod az elérhetetlen hercegnőt, aki magányosan ül a tornyában várva, hogy megmentsék. Ha kislányként viselkedsz, az nem imponál a nőknek.
2017. febr. 19. 11:08
 110/295 anonim ***** válasza:
96%
Mert csak hiszed, hogy szerelmes beléd.
2017. febr. 19. 11:08
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!