Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány nagy valószínűségg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nagy valószínűséggel szerelmes belém, miért jön össze mással csak azért, mert az a másik fiú kezdeményez nála?

Figyelt kérdés

Szerencsére elég sok lánynak tetszem, úgy érzem többek táplálnak gyengéd érzelmeket irántam a másik nem köréből. Azért úgy írom, hogy csak érzem, mert a legtöbb esetben nem vallják be, csak következtetek. Távolról bámulnak, ha megjelenek a barátnőik is néznek, esetleg zavartan mosolyognak, a barátomtól érdeklődnek felőlem, stb. Nagyon ritkán a bátrabbik kétértelmű(!) gesztusokkal, jelzésekkel próbál flörtölni. Néha annyira erős vonzódást érzek az irányukból, hogy arra várok, hogy mikor szakad el a cérna náluk és vallják be, hogy szerelmesek belém vagy ugranak szimplán a nyakamba. A konfesszió helyett azonban rendre azzal szembesülök, hogy egyszer csak facebookon ki van írva, hogy kapcsolatban vagy látom őket kézenfogva sétálni egy másik fiúval. MICSODA!!!??? 20/f

Ha a barátnőiknek tudnak rólam mesélni, áradozni, akkor nekem miért nem tudják bevallani? Miért jönnek össze más fiúval csak azért mert ő kezdeményez, anélkül, hogy nálam mindent megpróbáltak vola?

2015. nov. 28. 12:30
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/295 Mi közöd Tőle ***** válasza:
83%

Miért gond, hogy össze jönnek mással, ha a hódolóidból Dunát lehet rekeszteni?

Nézd, a trendi, vagy férfias, esetleg kigyúrt külső csak egy dolog, amivel meg lehet fogni a nőket. Számtalan más tényezőn is múlik, kivel jönnek össze. Az egyik ilyen a határozottság. Kinyilvánította egy másik férfi, hogy akarja őt. Ez önmagában is lehet imponáló. Még jó, hogy felhagy egy elérhetetlennek tűnő srácra való várakozással.

2017. febr. 26. 14:11
 112/295 anonim ***** válasza:
95%
Onbizalomhianyos & ronda lehetsz, csak nyugtatod magad h "k*#&%a jol nezel ki meg elerhetetlen vagy" kozben meg az utszeli kuka dekorativabb nalad. Vagy csak szimplan egy atlagos gyokeer vagy :)
2017. márc. 5. 14:59
 113/295 A kérdező kommentje:

Írtam én ilyet, hogy k*#&%a jól nézek ki bárhol is? :D

Annyit jegyeztem meg, hogy relatíve sok lánynak tetszem, ők pedig nem mernek kezdeményezni...

2017. márc. 5. 19:05
 114/295 anonim ***** válasza:
95%

Elozo valaszolo vagyok.

2015 novembere ota ezen nyuglodsz?? Mert az eleg gaz.. Az nem gaz ha szingli vagy.. A gaz az h ilyen sz#rral foglalkozol.. En se ajnarozom magam, de nem tartom magam rossz bornek es a kornyezetem sem tart rossznak, de Nem vagyok elszallva! Viszont mivel nobol vagyok (21) ertelemszeru hogy nem en fogok kapalozni a pasiert.. Imponalobn ha valaki nem zaklatva de valahogy a tudtomra adja h esetleg megismerne es szivesen beszelgetne. En es a tobbi no javareszt ugy gondoljuk, h nem fogunk mi leszolitani egy jo pasit vagy almodozni rola orokkon-orokke.. Nem vetem meg azokat a noket sem akik kezdemenyeztek mar, helyzetfuggo volt h en leptem eloszor pl koszontem de nem csungtem rajta es nem adtam meg az elerhetosegem.. De neked kar errol beszelni, te azt hiszed h a noknek dolga teged keresni es kerni h vedd le az egyik elozo valoszolo altal emlitett Jane Eyre maszkot XD

Csinalj amit akarsz! :D emeld ki a kerdesed ahanyszor tudod.. -,-

2017. márc. 6. 17:11
 115/295 anonim ***** válasza:
96%
Durva, hogy ez a kérdés még aktív.
2017. márc. 6. 18:32
 116/295 A kérdező kommentje:
"Még jó, hogy felhagy egy elérhetetlennek tűnő srácra való várakozással." Ne várakozzon, hanem kezdeményezzen a lány. Ha várakozik, persze, hogy elérhetetlen vagyok...
2017. márc. 6. 20:42
 117/295 anonim ***** válasza:
96%

Kezdeményezett, de visszautasítottad.

Csak nem vetted észre, hogy leadtad a visszautasító jelet az ő érdeklődésére.

Az ilyen érdeklődésre (olyan viselkedésére, amiből észrevetted hogy tetszel neki), aktívan kellene VÁLASZOLNI ahhoz, hogy ő ÚJRA lépjen immár a Te lépésedre válaszul.

Ha nem dobod neki vissza a labdát, egyedül nem tud labdázni, vette, hogy nem tetszik neked ezért lemond rólad.

2017. márc. 6. 21:25
 118/295 Mi közöd Tőle ***** válasza:
92%

A nők legtöbbje nagyon félénk kezdetben, hiába tetszik neki a férfi. Dönthetsz úgy, hogy várod a sült galambot és azon problémázol miért nem kezdeményez a nő, vagy kezedbe veszed az irányítást és te kezdeményezel.

Ha párkapcsolatba kerülnél egy lánnyal, aki felszed téged, akkor a kapcsolatban is ő hordaná a nadrágot? A döntés a tiéd.

Azért írtam, hogy jól nézel ki mert különben nem valószínű, hogy tetszenél a nőknek. Az írásaid alapján még nem vagy túl határozott, férfias, domináns.

2017. márc. 9. 16:44
 119/295 anonim ***** válasza:
96%
Fogd már fel, hogy nem szerelmesek beléd, le se szarnak a nők. Az, hogy "bámulnak" (rádnéznek vagy fél másodpercig), meg röhögnek rajtad, pont nem azt jelenti, hogy odavannak érted. Nagyon szánalmas. Azt meg nem értem, hogy miért zavar, hogy olyan nők, akik nem tetszenek, összejönnek mással. Meg írod, hogy általában neked nem jönnek be a nők...inkább talán férfiakkal kéne próbálkoznod ebben az esetben. Vagy inkább velük se. Na, pont az ilyenek azok, akik 30 évesen is itt rinyálnak, hogy szüzek, és sose volt nőjük. És nem a külsőd, hanem a hozzáállásod és a visszataszító személyiséged miatt.
2017. márc. 11. 11:43
 120/295 anonim ***** válasza:
96%

Esküszöm nagyon jól szórakoztam. :D Rég láttam már ilyen nyűglődést.

Kérdező, vegyük elő a logikus gondolkodást: eddig követtél egy módszert, a várakozást. Az elmúlt két évben sikert hozott? Nem, tehát ideje lenne váltanod. Próbáld ki amit a többiek javasoltak, vesztenivalód nincs.

Azt mondod nem tesznek eleget érted a lányok, de feltetted már magadnak a kérdést, hogy te mit teszel értük? Kevesled a lányok teljesítményét, de neked meg semmi nincs! Te sokkal, sokkal kevesebbet csinálsz, mint ők, és ők ebbe unnak bele. És ahogy mások is mondták, a vonzalom az jön aztán meg megy, a szerelem az sokkal később alakul ki. Ha valaki táplált is irántad gyengébb érzelmeket akkor azok mára elhaltak. Ezt onnét tudom, hogy nekem is tetszett ilyen elérhetetlen fiú, de egy idő után meguntam, hogy folyton én kezdeményezek, ő meg csak úrihölgyesen fogadja az udvarlásomat.

2017. márc. 11. 12:21
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!