Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak csak a pávák kellenek? IGEN
nem olvastam el a valaszokat, de ugy ereztem meg kell védem magam. Nem minden lany ilyen. Engem speciel a hideg kiráz töluk. Ne általánosits minket egyetlen rohadt lány miatt. Ez olyan mintha egy lany mondana" höhh,a fiuk? Azoknak CSAKa ri**cok kellenek.."
15/l
És szerinted te érett vagy egy komoly kapcsolatra 15 évesen,ha most se látod át normálisan a dolgokat?
Az ilyen tini lányok már a menő fiúkra buknak,mert nekik van "stílusuk","ízlésük".És ők érettnek képzelik magukat,ezért fekszenek össze ilyen fiatalon.Mellesleg ha egy lány től korán veszti el a szüzességét nem biztos hogy rossze ember lesz,ilyet csak az mondjon akinek az élete patyolattiszta.Ez lesz a lány múltja,az hogy milyen lesz ha felnő az a felfogásán fog múlni.Neked is tuti hogy vannak titkaid és te sem vagy tökéletes.Ahelyett hogy nem foglalkoznál az ilyenekkel,hanem valami normális lányt fognál ki,akkor jobban járnál,de helyette itt ócsárolod az ilyeneket és meglátásom szerint mert téged ez nagyon idegesít és talán szereted azt a lányt.
Szóval elmondom ha megakarsz szerezni egy lányt,próbálkozz,robbanj nálla,ha nem sikerül lépj túl rajta,mert akkor az a lány meg sem érdemelt volna téged.Te ne csak azt nézd hogy milyen az a lányt,miket csinál,mert lehet még belőle egy normális lány,ez csak az ő múltja lesz,amit meg fog bánni,esetleg ha anya lesz vagy ha sokkal érettebb lesz mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!