Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lányoknak csak a pávák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak csak a pávák kellenek? IGEN

Figyelt kérdés
Ez így van, saját magamon tapasztaltam, kedves voltam, írtam neki, csokit kapott, rengeteg bókot. Elhívom valahová és tádá : "Oké, de csak mint barát..." . Szóval köszönöm hogy megtanított valamire ismét egy lány, hálás vagyok érte . És igaz, mindenből csak tanulunk :) Becsületes, normális fiúnak esélye sincs. Egyszer nem volt képes rám írni hogy mivan velem, hogy vagyok. Semmi, akármennyit kérdezhettem, írhattam, mindíg 1-2 szavas válasz. Köszönöm élet! Megtanítottál valamire :) Ha [páva+bunkó vagy, leszarod] akkor lesz nőd :) csak ez a 2 dolog kell + hogy csak meg akard dugni semmi mást. Rengetegen mondták hogy nem így van, hogy ne legyek páva, dehát ennyit értem el vele... 15F

2015. jan. 28. 20:07
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
Nemhittem volna hogy ennyire pozitívak lesztek :) azthittem leszóltok majd, hogy nem csak kurni akarok, azzal akit tényleg nagyon megkedveltem .
2015. jan. 31. 23:46
 52/59 anonim ***** válasza:
Elég fura vagy ha ilyen csajt megkedveltél aki szégyell köszönni :) Köpnék rá egy vaskosat...
2015. febr. 1. 01:09
 53/59 anonim ***** válasza:

nem olvastam el a valaszokat, de ugy ereztem meg kell védem magam. Nem minden lany ilyen. Engem speciel a hideg kiráz töluk. Ne általánosits minket egyetlen rohadt lány miatt. Ez olyan mintha egy lany mondana" höhh,a fiuk? Azoknak CSAKa ri**cok kellenek.."

15/l

2015. febr. 9. 22:16
 54/59 anonim ***** válasza:
Miért kérdezel, ha aztán meg is válaszolod? :-)
2015. febr. 9. 23:45
 55/59 A kérdező kommentje:
csak megosztottam veletek egy sztorimat :) bocsi ha zavar .
2015. febr. 9. 23:54
 56/59 anonim ***** válasza:
Szőke cigány vaaauuuhhhh
2015. febr. 20. 17:12
 57/59 anonim válasza:
Szinte minden lánynak az ilyen SWAG fiúk kellenek..... ÉN MINDIG CSAK BARÁT VAGYOK!!!!!!!!!!........... 18/F
2015. febr. 20. 17:29
 58/59 A kérdező kommentje:
De azt tudtad hogy ezek a lányok mindíg rába.sznak?? Utána sírnak hogy pár dugás után otthagyják őket, tárgy ként kezelik őket, és képesek ezen csodálkozni mikor ők választották az ilyen fiúkat! Szerinted egy ilyen fiú érett egy normális kapcsolatra o.O???
2015. febr. 20. 22:21
 59/59 anonim ***** válasza:

És szerinted te érett vagy egy komoly kapcsolatra 15 évesen,ha most se látod át normálisan a dolgokat?

Az ilyen tini lányok már a menő fiúkra buknak,mert nekik van "stílusuk","ízlésük".És ők érettnek képzelik magukat,ezért fekszenek össze ilyen fiatalon.Mellesleg ha egy lány től korán veszti el a szüzességét nem biztos hogy rossze ember lesz,ilyet csak az mondjon akinek az élete patyolattiszta.Ez lesz a lány múltja,az hogy milyen lesz ha felnő az a felfogásán fog múlni.Neked is tuti hogy vannak titkaid és te sem vagy tökéletes.Ahelyett hogy nem foglalkoznál az ilyenekkel,hanem valami normális lányt fognál ki,akkor jobban járnál,de helyette itt ócsárolod az ilyeneket és meglátásom szerint mert téged ez nagyon idegesít és talán szereted azt a lányt.

Szóval elmondom ha megakarsz szerezni egy lányt,próbálkozz,robbanj nálla,ha nem sikerül lépj túl rajta,mert akkor az a lány meg sem érdemelt volna téged.Te ne csak azt nézd hogy milyen az a lányt,miket csinál,mert lehet még belőle egy normális lány,ez csak az ő múltja lesz,amit meg fog bánni,esetleg ha anya lesz vagy ha sokkal érettebb lesz mint most.

2015. febr. 20. 22:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!