Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába mondják mégis így látom, hogy a lányoknak nagy pofájú bunkók kellenek. Ilyen lányok engem nem is vonzanak, de van olyan lány aki nem az erőszakos bunkó divatosan öltözködő, vékony gizda fiúkra bukik?
Engem is taszít, nem is mozgok a körükben. De ettől még csak ők léteznek? Nem.
Ha megtetszik valaki, lépj. Ezek a társaságok amúgy nagyok szoktak lenni, és általában aki odamegy hozzájuk, az ismeri minimum a társaság negyedét, tehát ők sem csak úgy "oda döglenek".
sosem értettem azokat a lányokat akik erőszakos bunkókkal járnak, vannak elég undorító pasik...
nagydarab? ez mit jelent pontosan ? :)
az öltöny is lehet divatos.. !
ne várd, hogy odamenjen hozzád a lány... menj te :D!
Bocs, de nem a lányokkal van baj, hanem veled. Komolyan nem tudod, hogy mehetnél oda egy lányhoz? Próbálj meg pár trükköt ellesni azoktól, akiknek nem gond a csajozás.
Egyébként kezdésnek egy szia is megteszi általában :)
"Hiába mondják mégis így látom, hogy a..."-fiúknak csak a ribik kellenek
mondjuk én nem mondhatom, hogy nem jönnek odahozzám sokan, de a legtöbben megunják, hogy jobban szeretem a farnert a p.icsaszoknyáknál, és hogy egyáltalán nincs szoknyám, az nem azt jelenti, hogy nem tudok lányosan öltözködni... már nem egy fiútól hallottam, hogy jól állna a miniszoknya, úgy még kellenék is neki, de nem fogok senki miatt megváltozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!