Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak csak a pávák kellenek? IGEN
"kedves voltam, írtam neki, csokit kapott, rengeteg bókot"
le jófiú le friendzoned
A páváknak van önbizalmuk, azért hisz azt a sok kis cafka, hogy ez jó. :D
Egyébként a tini lányoknak általában ez kell, majd 18-20 környékén megkomolyodik a jobbja.
És itt vagyok lányként, akinek nem hogy nem kell páva, de legszívesebben lapáttal verném az összeset arcon. :D Az én barátom teljesen normális, átlagos ember.
Egyébként, ha valakivel nem vagytok egy hullámhosszon (mint az az 1-2 szavas válaszokból levehető), akkor miért erőlteted a dolgot? Nem csak a külseje meg a felszínes viselkedése jön be, hm?
kérlek szépen ne legyél páva....csak azt ne..
én 17/l vagyok,de nekem egyáltalán nem jönnek be... nem igazi férfiak(fiúk)...szóval maradj olyan,amilyen vagy :) hidd el,lesz majd egy kedves,jó lány,aki értékelni fog :))
Már régóta köztudott, hogy a lányok a rosszfiúkra jobban buknak mint a jófiúkra.
Ez mindig is így volt. Ez természetesen nem azért van így, mert a csajok kifejezetten rosszfiúkat keresnek, hanem azért, mert egy bennük több férfiasság van. Mernek nemet mondani, ki tudnak állni magukért, és biztonságérzetet sugároznak.
A megoldás: Nem kell bunkónak lenned, csak legyél kicsit lazább.
A pávákra való hivatkozást meg annyira, de annyira nem értem. Mi különleges van bennük? Teljesen átlagos emberek. Rövid haj + klassz ruhák. Nem olyan feltűnőek mint amilyenek az emo-k. voltak. Mindig is voltak rövid, zsellés hajú, divatos pasik.
Tisztelt Kérdező, még annyit, hogy a 20:13-as válaszolóval ellentétben nem ajánlom, hogy olyan maradj, amilyen vagy!
Pont itt bukik el a pasik többsége, hogy elhiszi, amit a lányok mondanak...Amint mondtam nem kell bunkónak lenned, csak legyél kicsit lazább, ne vedd olyan komolyan a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!