Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lányoknak csak a pávák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak csak a pávák kellenek? IGEN

Figyelt kérdés
Ez így van, saját magamon tapasztaltam, kedves voltam, írtam neki, csokit kapott, rengeteg bókot. Elhívom valahová és tádá : "Oké, de csak mint barát..." . Szóval köszönöm hogy megtanított valamire ismét egy lány, hálás vagyok érte . És igaz, mindenből csak tanulunk :) Becsületes, normális fiúnak esélye sincs. Egyszer nem volt képes rám írni hogy mivan velem, hogy vagyok. Semmi, akármennyit kérdezhettem, írhattam, mindíg 1-2 szavas válasz. Köszönöm élet! Megtanítottál valamire :) Ha [páva+bunkó vagy, leszarod] akkor lesz nőd :) csak ez a 2 dolog kell + hogy csak meg akard dugni semmi mást. Rengetegen mondták hogy nem így van, hogy ne legyek páva, dehát ennyit értem el vele... 15F

2015. jan. 28. 20:07
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
JA persze, a pávák tök átlagos emberek.. nem láttál még pávát/ nem beszéltél vele.. hát legalább megtanultam valamit :)) De akkor sem leszek páva egy lány kedvéért sem. Ha ez kell hozzá akkor kapják be ;)
2015. jan. 28. 20:17
 12/59 anonim ***** válasza:

benedek páwa is bejön sokaknak, ja

[link]

2015. jan. 28. 20:17
 13/59 anonim ***** válasza:
38%
Azért mert az ilyen lányoknak más az értékrendjük. Egy komoly kapcsolatra viszont a "páva" fiúk nem lesznek alkalmasak és idővel majd oda érnek agyilag hogy ezt felfogják. Próbálj egy kicsit vagányabb lenni és ha nagyon tetszik neked ez a lány akkor tegyél úgy mintha levegő lenne, ez nagyon fogja idegesíteni és így felhívod magadra a figyelmet. Ha hízelegsz neki meg bókolsz akkor csak kinevet a hátad mögött és csicskának fog tartani. 27 L
2015. jan. 28. 20:19
 14/59 anonim ***** válasza:

"JA persze, a pávák tök átlagos emberek.. nem láttál még pávát/ nem beszéltél vele.. hát legalább megtanultam valamit :)) De akkor sem leszek páva egy lány kedvéért sem. Ha ez kell hozzá akkor kapják be ;)"

-->Mutass már egy "pávát" kérlek, hogy neked mi minősül annak.

Rövid, felzsellézett hajú, divatos ruhában lévő pasik, akik menőbbek mint az átlag, ugyanis régebben is voltak. Ezek voltak a diszkós pasik. Az, hogy most az emo lecsengett, és felkapták őket, egy dolog. De nem új stílusról van szó, ezért az érvelésed nem helytálló.

2015. jan. 28. 20:20
 15/59 A kérdező kommentje:
20:20 te egy páva vagy ;)
2015. jan. 28. 20:21
 16/59 anonim ***** válasza:
Akkor az vagyok :D Nekem aztán 8. Én csak segíteni szerettem volna neked egyébként. Rá akartam mutatni hogy a "pávákban" nem sok különleges van. Ez a stílus régen is létezett, és akkor is népszerű volt a csajoknál. De ezek a pasik nem csak a külső stílusuk, hanem a hozzáállásuk miatt is olyan népszerűek. Ha pl egy ilyen pasi félénk lenne, és gyávaságot sugározna, kétséges, hogy a lányok akarnának tőle valamit.
2015. jan. 28. 20:25
 17/59 anonim ***** válasza:
Mi a fäsz az hogy páva?
2015. jan. 28. 20:25
 18/59 A kérdező kommentje:
google :)
2015. jan. 28. 20:32
 19/59 anonim ***** válasza:
Jah megtaláltam. Mi régen ugyanezt plázapatkánynak hívtuk. Minek rá új szó? Üdv
2015. jan. 28. 20:51
 20/59 A kérdező kommentje:
Belefáradtam :) semmi értelme , ha ez kell neki hát legyen, nem bánom, nem fogom megsérteni, majd az élet megteszi, nem azt mondom hogy én vagyok a tökéletes, mert közelsem így van, de én nem használtam volna ki..
2015. jan. 28. 21:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!