Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszintén, miért ők kellenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, miért ők kellenek a mai tini lányoknak?

Figyelt kérdés
Tegyük fel van 3 emberünk: 1 páva( 170 centi semmi izom hülye haj stb.) 1 normális sportosabb srác de nem a nagymenő és egy lány. A páva és a lány közötti beszélgetés így hallatszik: Páva:-Na csá jó a segged! A csaj elpirul, megköszöni és beszélgetnek tovább, közben a páva elbízza magát, bunkózik a csajjal de ez őt nem érdekli. A csaj megvakul a szerelemtől összejönnek 2-3 hét megd*gja és elhagyja mert hirtelen lett egy jobb lány a miénknél. Bezzeg ha a normális srác odamegy: Szia! Nagyon szép vagy ma! A csajnak teljesen más a reakciója, letagadja a szépségét és nem olyan jó beszélgetőpartner mint az előző esetben volt, nem is lesz belőle szeretet általában a srác hiába küzd. De miért nem? Miért jobb az ha konkrétan azt mondják a lányok szemébe hogy: Dugnálak, járunk?- És ettől ők elolvadnak és beveszik ezeket a srácokat a társaságukba és utána jól ráb*sznak.. Ezzel szemben a normális srác lehet nem olyan nagymenő, de többet tudna nyújtani minden téren. Nektek mi a véleményetek miért dominálnak ennyire a "nagymenők"?

2013. okt. 5. 20:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

iylen helyzetben már nekem is volt ,, szerencsém´´

és már utálom az oszeset

2013. okt. 5. 20:08
 2/15 anonim ***** válasza:

Speciel, én megmondom kerek perec egy nőnek, ha szeretkezni akarok vele, de szó sincs arról hogy bunkó lennék, vagy faragatlanul/nyersen fogalmaznék. Kedves udvarias vagyok mindig, és eddig bejött. Szóval nem kell pávának lenni hozzá, csak ne legyél beszari.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__490..

2013. okt. 5. 20:08
 3/15 anonim ***** válasza:
hülyeségeket írsz, nem fekszik le 2-3 hétre, hanem épp akkor közli, hogy meleg, és csak öribarit keres
2013. okt. 5. 20:09
 4/15 Intoxcation ***** válasza:
51%

Mivel a mai 14-17 éves korosztályt látod (lányokat), akik mindent megadnának egy farokért, és direkt csak azokért mennek oda, akik tudják, hogy nagyon menők, és biztosan meg fogják őket d*gni.

Másrészt meg a sportos srác profilképén nincs csak 10 lájk, a páváén meg 100, és a mai lányok már ezen is el tudnak élvezni...

5/15 anonim ***** válasza:

"1 páva( 170 centi semmi izom hülye haj stb.) "

- Ez tjelenti a páwa (Hülye haj stb...)

"Miért jobb az ha konkrétan azt mondják a lányok szemébe hogy: Dugnálak, járunk?"

- Mert manapság a lányok többsége sajnos ilyen. (Akinek nem inge...)

"Nektek mi a véleményetek miért dominálnak ennyire a "nagymenők"?"

- A lányok idővel, amikor elég érettek hozzá rájönnek hogy hibát követtek el, bár akkor ugye már késő. (Nem mindenki jön rá)

6/15 anonim ***** válasza:
Mert ők nem csak 5 méterről nézik a nőket talán, hanem mernek lépni?
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én nem bírom az olyanokat.
 8/15 anonim ***** válasza:
Ki van ficamodva az agyuk azért... Épp ezen okból kifolyólag a rendes,kedves,szelíd,szolíd lányok is divatból kezdenek bunkó,flegma,nagyképű ribit játszani. És ezzel valami érthetetlen okból kifolyólag be tudnak vágódni a srácoknál. Szánalom a mai fiatalság. Tisztelet a kivételnek! Mert akad olyan is azért..
2013. okt. 5. 20:11
 9/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a válasz abban rejlik,h tinik. Nem tudják még, pontosan mit akarnak és szeretnek,mennek a divat után. Persze akad kivétel is.
2013. okt. 5. 20:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Istenem, annyira bírom ezt az általánosítást! Attól még, hogy hallottál ilyen esetet, nem azt jelenti, hogy minden lány ilyen. Nekem például 3 barátnőm közül egyik nem így jött össze az amúgy normális pasijával. Én sem ilyen vagyok, csak arra vágyom, hogy egy vicces, kedves, helyes fiúval megismerkedjek, a "páwáktól" semmit nem akarok.
2013. okt. 5. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!