Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, miért ők kellenek a mai tini lányoknak?
iylen helyzetben már nekem is volt ,, szerencsém´´
és már utálom az oszeset
Speciel, én megmondom kerek perec egy nőnek, ha szeretkezni akarok vele, de szó sincs arról hogy bunkó lennék, vagy faragatlanul/nyersen fogalmaznék. Kedves udvarias vagyok mindig, és eddig bejött. Szóval nem kell pávának lenni hozzá, csak ne legyél beszari.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__490..
Mivel a mai 14-17 éves korosztályt látod (lányokat), akik mindent megadnának egy farokért, és direkt csak azokért mennek oda, akik tudják, hogy nagyon menők, és biztosan meg fogják őket d*gni.
Másrészt meg a sportos srác profilképén nincs csak 10 lájk, a páváén meg 100, és a mai lányok már ezen is el tudnak élvezni...
"1 páva( 170 centi semmi izom hülye haj stb.) "
- Ez tjelenti a páwa (Hülye haj stb...)
"Miért jobb az ha konkrétan azt mondják a lányok szemébe hogy: Dugnálak, járunk?"
- Mert manapság a lányok többsége sajnos ilyen. (Akinek nem inge...)
"Nektek mi a véleményetek miért dominálnak ennyire a "nagymenők"?"
- A lányok idővel, amikor elég érettek hozzá rájönnek hogy hibát követtek el, bár akkor ugye már késő. (Nem mindenki jön rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!