Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai tini lányoknak tényleg a bunkó fiúk jönnek be?
Én ezt vettem le,sőt olyan csajnál is aki normális családból,van jó tanuló,inkább elmegy randizni egy olyannal aki hetente leissza magát 15 évesen,ráadásul IQ-ja nem haladja meg a 10-et,a csaj meg magasabb is nála..
Idén 3 normális csajt hívtam el valahova,rendes vagyok,normális,erre mindegyik a bunkókra buknak..
Külsőmmel nincs gond,magas is vagyok,okos,jó tanuló..
15f
*előző vagyok
Már tudom miért nem:)
Mivel a jó tanulókat senki sem komálja... Sajnos ez a mai világ.
Hát akkor se fogok rontani hogy legyen csajom,max kibírom egyetemig,akkor lesznek ott okos csajok,akik nem ez fog érdekelni.
mellesleg ők is jó tanulók voltak.
talán azért nem jössz be nekik, mert unalmas vagy?
a 15 éves csajoknak nem kell a tipikus férfi
nem a megbízható, jósrácok kellenek nekik
nekik megvan a hátterük, ha biztonságra vágynak ott vannak a szüleik, van ki vigyázzon rájuk, nem pár kell nekik.. hanem hogy szórakozzanak
egyébként nem kell törnöd magad az olyan csajokért akik nem vesznek észre, mert hiába állsz akár a fejedre is előttük, akkor se fog változtatni semmin, ezt jó ha megjegyzed
21F
a társadalom találta ki ezt, hogy a bunkó fiúk jönnek be a csajoknak!
ez egy hülyeség, ez egy paradoxon
elmondom mi a különbség egy általad nevezett bunkó srác és közötted
hogy ő elveszi azt amit akar! ezáltal önző is, és így már nevezheted bunkónak valamilyen szinten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!