Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai tini lányoknak tényleg a bunkó fiúk jönnek be?
Figyelt kérdés
Én ezt vettem le,sőt olyan csajnál is aki normális családból,van jó tanuló,inkább elmegy randizni egy olyannal aki hetente leissza magát 15 évesen,ráadásul IQ-ja nem haladja meg a 10-et,a csaj meg magasabb is nála..
Idén 3 normális csajt hívtam el valahova,rendes vagyok,normális,erre mindegyik a bunkókra buknak..
Külsőmmel nincs gond,magas is vagyok,okos,jó tanuló..
Szerintem nem az a jellemző hogy valaki tudatosan rosszfiut keres.. En pl nem szeretem az ilyen nem megbizhato alakokat..
16/l
2013. júl. 3. 19:23
13/16 A kérdező kommentje:
#12 : persze,elhiszem hogy vannak kivételek..de a többségeknek azok tetszenek.
Mellesleg elég nehéz olyan csajt találni akiknek nem a bunkók jönnek be..
Egyik csajt (3 közül akiket elíhvtam idén,de persze máshol volt abban az időpontban.) elég durván megbántotta egyik évfolyamtársa,egy beszólással,1 hétig nem szólt hozzá a fiúhoz,aztán a fiú megint ba*ztatni kezdte,és erre békülnek ki?Még bocsánatot se kért?!!!
2013. júl. 3. 19:41
14/16 anonim válasza:
A lányok, nők ösztönlények, csak még maguk is tagadják. Nézd meg anyámat, összejött a bunkó, vadállat, elmebajos apámmal. Elhagyott egy kedves, csendes jó fiút érte és most szívja meg, mert az állat egész házasságuk alatt bántotta őt is, meg minket is. Én is szívok, mert én fura mód jó fiú lettem, érző szívvel, egy lánynak sem kellek, pedig olyan ronda vagyok, mint apám. Igen, apám ronda, mégis sikeres volt anőknél, mert rossz fiú volt, meg agresszív, bunkó.
2013. júl. 3. 21:45
15/16 anonim válasza:
Egyetértek.... és is jó tanuló vagyok, okos. Mindenki lesz*r! Azt mondják stréber, meg ilyenek! Nem tom mi bajuk van! :/
2013. okt. 11. 21:45
16/16 anonim válasza:
A csajok az önbizalomra buknak... Egy 15 éves lány többnyire azért talál barmokat, mert még nem tud különbséget tenni a típusok között. Én egy elképesztően érzőszívű férfi vagyok, azt mondják elég jóképű is, nagyon tudok szeretni, intelligens vagyok, és figyelmes. 15 évesen ugyan ezekkel a problémákkal küzdöttem. Viszont mindig is rossz társaság vett körül. Ahogy nőttem, tapasztaltam, bevertem pár fejet, brigádoztam, aztán még több arcot rendeztem át, megtanultam kiállni magamért, ami később már olyan kisugárzással ruházott fel, hogy ránézek egy csajra, és imád. Ennyi. Ehhez fel kell nőni... És nem kell érzelgősködni az elején meg pláne nem... Egy 18-20 évest lányt szívatni kell. Poénkodj vele! Lazán. "Te már megint eszel Husi? Gyönyörű vagy, gurulj ide!" Közben mosolyogj, nyújtsd rá a nyelved, hadd vágjon vállba, viccelődj vele... Persze ezt ne az osztály legjobb tanulójával... Ez a cicababákra érvényes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!