Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányoknak (14-18) milyen fiú jön be? (rosszfiúk? )
Bárhogy probálkozok, állandóan kosorat kapok.
Ráadásul elég csúnyán és megalázóan.
Ezért kivülről és belülről is szernetnék megváltozni.
Ötletek javaslatokat várok.
16F
engem az emberek szeme fog meg általába:) és mindenki mondja hogy nem a külső a fontos de szerintem azért jó ha valaki ad magára.. Például a fogakat nézem még nagyon, meg persze azért az egész összhatást:D
egyébként szeretem ha egy fiú vicces, szeret bulizni de azért nem ilyen partiállat:D lehet vele beszélgetni, megértő és nem papucs :) 16/L
Kérlek ne írjenek írjatok, legyek vicces meg hasonlók.
Itt nem az a kérdés, hogy milyen akarok lenne, hanem, "hogyan".
Ez olyan mind ha valaki beleesne egy gödörbe, és azt mondanátok neki, "mász ki egyszerűen".
Aki a gödörben van, ő is tudja, a hülye is tudná, hogy valahogy kinéne mászni, itt az a kérdés, hogy "HOGYAN CSINÁLJAM!!!.
Mit vegyek fel? Hogyan viselkedjek? Hogyan viselkedjek?
az előbbi 16 éves lány vagyok... csak szólok hogy a kérdésben azt írtad hogy "milyen fiú jön be?" hát erre szerintem válaszoltam, poénokat meg nem tudunk a szádba rágni... külsőre meg nehéz ötleteket adni, ha raknál fel egy képet könnyebb lenne...
lehet lepontozni...
Na, én leírom, általában milyen fiúk jönnek be:
Nem túl magas, de nem is alacsony, olyan 175cm. Ne legyen túl vékony, ne is hájas, ne is túl szálkás...tehát olyan átlagos alkat, nem muszáj edzettnek lennie. Legyen aranyos arca, de ne kisfiús, hajszín ami jól áll (itt értsd volt kék, hidrogénszőke, fekete és sima egérbarna hajú kiszemelt is), szemszín szintúgy, de a zöldet imádom. Na és itt jön, ami szomorú, hogy így van, de nagyon fontos: öltözködés. Nekem nagyon sokat számít. Ne legyen páwa, nem muszáj követni a divatot, legyen egyedi stílusa, nekem fontos.
A lány stílusa is fontos, akinél próbálkozol. Nálam pl egy techtonikos vagy egy raszta esélyt sem kapna, de még egy átlag srác se:D A legjobb barátnőmnek pedig általában abszolút nem jönnek be akik nekem. Tehát ki kell tapasztalnod mindent és öltözködj divatosan, keress egy jó fodrászt, ha pattanásos/csúnya a bőröd egy kozmetikust( nem búzás) ha ducinak/soványnak érzed magad akkor meg irány a konditerem.
Egy lány barátod, lánytesód vagy akár anyukád segítségét kérheted:) Vagy figyelj meg átalakító showkat (pl MTV Made, ott vannak fiúk is).
Jó átalakulást, Casanova;)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!