Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem tini lányok! Akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tini lányok! Akinek pici melle van, van úgy hogy nem békélt meg a sorsával, még akkor is ha párja elfogadja olyannak amilyen?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 07:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az elrettentő árak ellenére is folyamatosan növekvő számú mellpalsztikából, a milliós tételekben eladott szivacsos melltartók számából ítélve: igen, van.

Rengeteg.

2011. júl. 26. 07:41
 2/14 A kérdező kommentje:
Én sem békéltem meg vele, de semmiképp nem adnám magam mellplasztikára.
2011. júl. 26. 08:35
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem akarod akkor miért e kérdés?

Békélj meg velük és menj utadra....amen...

2011. júl. 26. 08:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Tudod mit? Hogyha nem a kérdésre válaszolsz, mégis minek írsz???
2011. júl. 26. 09:19
 5/14 anonim ***** válasza:
Egy pici mellű nő is lehet gyönyörű és szexi. Véleményem szerint a nőiesség nem a mellméretből fakad, hanem a kisugárzástól és az összhatástól. 27/f
2011. júl. 26. 10:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Az én barátnőmnek sincs túl nagy melle ( mondjuk ő 18 ) mégis elképesztően szexy!! Ez a tényező egyáltalán nem befolyásolja azt hogy valaki jó nő e... Vannak akik a nagy mellekre izgulnak, ez tény és való, de olyanok is vannak akik egymás ürülékét eszik :S Szóval ennek a dilemmának egyáltalán nem kell megfelelni, pici cici is lehet jóó cici !! :) F
2011. júl. 26. 10:48
 7/14 anonim ***** válasza:
23 vagyok, és elég sőt nagyon kicsik a melleim, a barátom viszont imádja őket, azzal "áltat" (amiért hálás is vagyok neki, mert legalább lelket önt belém, ha elkeserednék) hogy a méretük közepes (khm.. hát persze :D ), de a formájuk 10/10-es (mondjuk tényleg kerek meg feszes), de még így is nehezen tudok megbarátkozni velük
2011. júl. 26. 10:54
 8/14 anonim ***** válasza:
Engem sokáig frusztrált annak ellenére, hogy soha egy fiú sem tett rá negatív megjegyzést (még haverok sem). Aztán a párom mellett idővel rájöttem, hogy tényleg engem tart a világon a legkívánatosabbnak, akkor is, ha kicsi a mellem. Ő imádja. Én pedig azt hiszem már elfogadtam, sőt, már-már tetszik is. És amúgy is vékony vagyok, az alkatomhoz nem is illene egy tejcsárda.
2011. júl. 26. 10:55
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia! Engem is sokáig zavart, néha még zavar is, de igazából a barátomnak nincs ezzel baja, meg dicséri ( hát nincs nagyon mit, de mind1 azért kedves tőle :D ), meg egyébként is ha vele vagyok valahol még úgy is sokszor odajönnek hozzánk, vagy nekem mondják vagy neki gratulálnak, hogy milyen csinos barátnője van, és ebből arra következtetek, hogy az összkép attól még biztos jó. És sokan nem azt nézik azért, hogy csak az a jó csaj, akinek nagy mellei vannak ( jól van, igen, sok mindenkinek fontos, viszont soknak nem )

Ha magadtól nem megy, figyeld hogy néznek rád mások, biztos sok elismerő pillantást be tudsz zsebelni, akkor meg rájöhetsz, hogy nincs miért aggódnod :)

2011. júl. 26. 11:22
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Nekem is azt mondja a párom ne aggódjak, mert nincs velük semmi baj, neki pont megfelel, azt mondja pont az a jó bennük, hogy a tenyerébe belesimulnak:P Ilyenkor nem is zavar, csak akkor ha pl. felveszek egy blúzot melltartó nélkül (mert itthon nem szoktam melltartót viselni)és látom, hogy olyanok, mint egy 12 évesnek.:)) Sőt kicsit zavar, hogy sok 12 évesnek sokkal fejlettebb melle van.
2011. júl. 26. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!