Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok! Nektek milyen fiú jön be?
Azok akik melegek és félre kúrnak hogy sajnáltathassák magukat.:D kicsit zokognak és minden percben megosztanak fb-n egy közhelyes idézetet. És megy rá az 50 komment hogy "Jajj szegénykém mibaj?"
válasz:-"F4szhiány.:("
Személyeket mondok, akiknek a kinézetét a gugliban meg tudjátok nézni. Személyes ízlés persze.
Johnny Depp
Jackson Rathbone
Jamie Campbell Bower
Kellan Lutz
Tom Felton
Rupert Grint
Személyiség: Legyen egyénisége, ne másokat utánozzon. Adja önmagát. Ez fontos. Személy szerint utálom a nyáladzó hapikat, akik minden sarkon rózsacsokorral és nyálas csókokkal várnak. Nekem ez nem jön be túlságosan. Persze szeretem ha gondol rám, de az a gondolat ne a rózsaszín romantikától csöpögjön, és csókolózni is szeretek, de volt olyan csókom,amitől rosszul voltam. Szeretem a rockosabb, vagy gothosabb fiúkat is. :)
16lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!