Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, miért ők kellenek a mai tini lányoknak?
Figyelt kérdés
Tegyük fel van 3 emberünk: 1 páva( 170 centi semmi izom hülye haj stb.) 1 normális sportosabb srác de nem a nagymenő és egy lány. A páva és a lány közötti beszélgetés így hallatszik: Páva:-Na csá jó a segged! A csaj elpirul, megköszöni és beszélgetnek tovább, közben a páva elbízza magát, bunkózik a csajjal de ez őt nem érdekli. A csaj megvakul a szerelemtől összejönnek 2-3 hét megd*gja és elhagyja mert hirtelen lett egy jobb lány a miénknél. Bezzeg ha a normális srác odamegy: Szia! Nagyon szép vagy ma! A csajnak teljesen más a reakciója, letagadja a szépségét és nem olyan jó beszélgetőpartner mint az előző esetben volt, nem is lesz belőle szeretet általában a srác hiába küzd. De miért nem? Miért jobb az ha konkrétan azt mondják a lányok szemébe hogy: Dugnálak, járunk?- És ettől ők elolvadnak és beveszik ezeket a srácokat a társaságukba és utána jól ráb*sznak.. Ezzel szemben a normális srác lehet nem olyan nagymenő, de többet tudna nyújtani minden téren. Nektek mi a véleményetek miért dominálnak ennyire a "nagymenők"?2013. okt. 5. 20:06
11/15 anonim válasza:
7-es voltam. Bár ha belegondolok, néhány éve még nekem is ezek a nagymenök tetszettek. Mert népszerüek stb. De aztán rájöttem, milyen, hatényleg megszeretsz valakit, nem a külseje miatt. És hogy tök gáz ez az egész. De kicsi voltam, na :)
12/15 anonim válasza:
A rosszfiúzás nagyobb önbizalomra vall, mint a kedveskedés, ezért buknak annyira rá a csajok, mert ettől domináns hímnek gondolják, akivel párosodva domináns utódokat hozhatna létre és így fennmaradni a vérvonala.
Its science bitch.
13/15 anonim válasza:
hát kérdem én miért nem vagy ilyen kérdező igaz a mondás aki mer, az nyer. aki pedig nem az síránkozik. xDDD
14/15 A kérdező kommentje:
Én most léptem ki egy kapcsolatból, de nekem úgy jött össze hogy a tipikus első eset után kidobták a lányt és én meg vigasztaltam, mert már előtte is jóban voltunk, elmentünk moziba mint barátok aztán több lett belőle mert megismert és tudta hogy most neki törődésre, szeretetre van szüksége és nem a bunkó kommentekre:)
16/F
2013. okt. 5. 20:25
15/15 anonim válasza:
ilyenek voltak 30 eve is, utanna vigasztalhattam, oket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!