Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai 14-15 éves lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai 14-15 éves lányoknak miért az agyonruházott, agyon parfümözött , , fiúk'' kellenek?

Figyelt kérdés
Főleg az ennyi idősek válaszát várom, de mindig jó, ha 1-2 felnőtt is megmondja a véleményét. Mi, akik egypáran vagyunk normálisabbak, (mármint fiúk, ebből a korosztályból) lehetünk akármilyen udvariasak, esetleg szépek, semelyik lány sem áll velünk szóba. Ennyire elhülyültek a csajok? Ugye, lányok, közületek is van még normális?
2013. jún. 22. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Peched van és általánosítasz. Az meg, hogy valaki ad a külsejére és tán szag helyett illata van még nem egy bunkó dolog.
2013. jún. 22. 17:02
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez most a divat egyes körökben, a drága cuccok a lényeg. Nyilván vannak olyanok is, akiket ez nem érdekel.

Mondjuk azzal, hogy egy kis parfümöt magadra fújsz, nem nyírsz ki senkit. :D

2013. jún. 22. 17:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Kicsik még. :D

0 élettapasztalattal mit vársz? Reménykedj, hogy néhány év múlva rájönnek életigazságokra, megkomolyodnak.

17/L

2013. jún. 22. 17:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Bpcsi, nem írtam le, de én igenis használok dezodort, fújom magam PICIT, sőt, mosakszok, meg minden, de hiába minden. Igen, remélem így van, hogy még éretlenek. Akkor meg majd megérnek. Na, köszi, de még jöhet válasz!
2013. jún. 22. 17:08
 5/10 anonim ***** válasza:

ott kezdődik a parfümből nem mindegy melyiket veszik meg, nem mindegy melyikből mennyit fújnak, sokan nincsenek ezzel tisztában, ez még nem azt jelenti ad magára, itt valami tévedés van, hiába a márkás dolog, mert ez sem jelenti azt, lehet valakin némelyik cucc irtó szarul áll,

amúgy vannak normálisak legalábbis errefelé vannak N

2013. jún. 22. 17:11
 6/10 anonim válasza:
Azért ennyire ne általánosíts! Én kifejezettem nem bírom az olyan fiúkat :) Számomra a belső fontosabb (igaz azért a külső sem mindegy) 15/L
2013. jún. 22. 17:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Ja pont nemrég hallotam egy teoriát egy ismerosomtol (lány) miszerint : a 14-15 éves lányoknál azért hogy jo kapcsolatuk legyen MINIMUM egy 5-6 évesnél oregebb pasi kell mert hogy az már tapasztalt és nem rontja el a párkapcsolatot..... na most már mindenki eldontheti hogy mit kell majd várni a jovoben ....
2013. jún. 22. 18:18
 8/10 anonim ***** válasza:
* 5-6 évvel
2013. jún. 22. 18:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Én egy ganézós lovas katonának készülő srácba vagyok bele esve.. (a volt barátom..) ;)

15l

2013. jún. 22. 18:59
 10/10 anonim válasza:
ne általánosíts!
2013. jún. 22. 19:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!