Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak csak a pávák kellenek? IGEN
Figyelt kérdés
Ez így van, saját magamon tapasztaltam, kedves voltam, írtam neki, csokit kapott, rengeteg bókot. Elhívom valahová és tádá : "Oké, de csak mint barát..." . Szóval köszönöm hogy megtanított valamire ismét egy lány, hálás vagyok érte . És igaz, mindenből csak tanulunk :) Becsületes, normális fiúnak esélye sincs. Egyszer nem volt képes rám írni hogy mivan velem, hogy vagyok. Semmi, akármennyit kérdezhettem, írhattam, mindíg 1-2 szavas válasz. Köszönöm élet! Megtanítottál valamire :) Ha [páva+bunkó vagy, leszarod] akkor lesz nőd :) csak ez a 2 dolog kell + hogy csak meg akard dugni semmi mást. Rengetegen mondták hogy nem így van, hogy ne legyek páva, dehát ennyit értem el vele... 15F
Én az ilyen lányokra mondom azt hgy buták és semmi nincs a fejükben.Egy érett nő nem így viselkedikg,ahogy te azt leirod.Az élet majd megadja neki,pár év múlva majd ott fog sírni a lábad előtt,hogy őt mindenki kihasználja."Ülj fel puli,meg teszem ezt én is veled,ahogy anno' néztél pulinak engem"ezt majd jólmond a képébe :)
2015. jan. 29. 22:17
42/59 A kérdező kommentje:
Abból amit írok / ahogy írom szerinted ezt érdemlem xd ??
2015. jan. 29. 22:29
43/59 anonim válasza:
Persze úgy kihasználni én sem tudnám mert én sem vagyok olyan, de azért megtanítanám, hogy tiszteljen :)
2015. jan. 29. 23:40
44/59 A kérdező kommentje:
Tejlesen fölösleges :) majd jol megbasszak es utana othagyjak
2015. jan. 30. 14:15
45/59 anonim válasza:
Hmmm, ez nagyon kellemesen hangzik :p Viszont ha ő is élvezi akkor nem igazán kihasználás :)
2015. jan. 30. 14:37
46/59 anonim válasza:
De másnknak meg lesz róla a véleménye,még aki ki is használta és mem fognak máshogy tekinteni rá mint egy rongyra
2015. jan. 30. 15:16
47/59 A kérdező kommentje:
Azt élvezni, hogy szerez egy "barátot" az megkúrja és utána eldicsekszik vele mindenkinek és egy trófea lesz belőle o.O?
2015. jan. 30. 16:35
48/59 anonim válasza:
Úgy értettem a szexet ha élvezi...
Amúgy amit mondasz az tök ciki, mármint hogy tegyük fel én összejönnék a kiscsajjal és én sztárolnám magamat hogy hú mekkora király farkam van? Ez elég gáz lenne. Igazi elismerést max a csajtól kaphatok. Aki saját magát sztárolja az egy nyommer.
2015. jan. 30. 17:41
49/59 anonim válasza:
Igaz? A jó fiúknak halott ügy egy kapcsolat.
A lányok utána meg sírnak, hogy egy ilyen fiú sincs... Akkor már csak ezeket kutatják, ezeket a kedves, törődő srácok. Ez olyan 18-20 éves korukra érik meg bennük, hogy nem igazán jók a swagyolapáwa fiúcskák egy kapcsolatra.
2015. jan. 31. 21:55
50/59 anonim válasza:
Velem is azért szakított barátnőm , mert hogy nekem nem a szex volt az elsődleges, és én azt akartam, hogy eljöjjön a tökéletes pillanat... majd később rájön, hogy mégse részegen kellett volna megbszatni magát a szilveszteri buli után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!