Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lányoknak csak a pávák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak csak a pávák kellenek? IGEN

Figyelt kérdés
Ez így van, saját magamon tapasztaltam, kedves voltam, írtam neki, csokit kapott, rengeteg bókot. Elhívom valahová és tádá : "Oké, de csak mint barát..." . Szóval köszönöm hogy megtanított valamire ismét egy lány, hálás vagyok érte . És igaz, mindenből csak tanulunk :) Becsületes, normális fiúnak esélye sincs. Egyszer nem volt képes rám írni hogy mivan velem, hogy vagyok. Semmi, akármennyit kérdezhettem, írhattam, mindíg 1-2 szavas válasz. Köszönöm élet! Megtanítottál valamire :) Ha [páva+bunkó vagy, leszarod] akkor lesz nőd :) csak ez a 2 dolog kell + hogy csak meg akard dugni semmi mást. Rengetegen mondták hogy nem így van, hogy ne legyek páva, dehát ennyit értem el vele... 15F

2015. jan. 28. 20:07
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
Én az ilyen lányokra mondom azt hgy buták és semmi nincs a fejükben.Egy érett nő nem így viselkedikg,ahogy te azt leirod.Az élet majd megadja neki,pár év múlva majd ott fog sírni a lábad előtt,hogy őt mindenki kihasználja."Ülj fel puli,meg teszem ezt én is veled,ahogy anno' néztél pulinak engem"ezt majd jólmond a képébe :)
2015. jan. 29. 22:17
 42/59 A kérdező kommentje:
Abból amit írok / ahogy írom szerinted ezt érdemlem xd ??
2015. jan. 29. 22:29
 43/59 anonim ***** válasza:
Persze úgy kihasználni én sem tudnám mert én sem vagyok olyan, de azért megtanítanám, hogy tiszteljen :)
2015. jan. 29. 23:40
 44/59 A kérdező kommentje:
Tejlesen fölösleges :) majd jol megbasszak es utana othagyjak
2015. jan. 30. 14:15
 45/59 anonim ***** válasza:
Hmmm, ez nagyon kellemesen hangzik :p Viszont ha ő is élvezi akkor nem igazán kihasználás :)
2015. jan. 30. 14:37
 46/59 anonim ***** válasza:
De másnknak meg lesz róla a véleménye,még aki ki is használta és mem fognak máshogy tekinteni rá mint egy rongyra
2015. jan. 30. 15:16
 47/59 A kérdező kommentje:
Azt élvezni, hogy szerez egy "barátot" az megkúrja és utána eldicsekszik vele mindenkinek és egy trófea lesz belőle o.O?
2015. jan. 30. 16:35
 48/59 anonim ***** válasza:

Úgy értettem a szexet ha élvezi...

Amúgy amit mondasz az tök ciki, mármint hogy tegyük fel én összejönnék a kiscsajjal és én sztárolnám magamat hogy hú mekkora király farkam van? Ez elég gáz lenne. Igazi elismerést max a csajtól kaphatok. Aki saját magát sztárolja az egy nyommer.

2015. jan. 30. 17:41
 49/59 anonim ***** válasza:

Igaz? A jó fiúknak halott ügy egy kapcsolat.

A lányok utána meg sírnak, hogy egy ilyen fiú sincs... Akkor már csak ezeket kutatják, ezeket a kedves, törődő srácok. Ez olyan 18-20 éves korukra érik meg bennük, hogy nem igazán jók a swagyolapáwa fiúcskák egy kapcsolatra.

2015. jan. 31. 21:55
 50/59 anonim ***** válasza:

Velem is azért szakított barátnőm , mert hogy nekem nem a szex volt az elsődleges, és én azt akartam, hogy eljöjjön a tökéletes pillanat... majd később rájön, hogy mégse részegen kellett volna megbszatni magát a szilveszteri buli után.

Nem zuhantam össze mikor megtudtam... :)

2015. jan. 31. 21:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!