Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak csak a pávák kellenek? IGEN
Figyelt kérdés
Ez így van, saját magamon tapasztaltam, kedves voltam, írtam neki, csokit kapott, rengeteg bókot. Elhívom valahová és tádá : "Oké, de csak mint barát..." . Szóval köszönöm hogy megtanított valamire ismét egy lány, hálás vagyok érte . És igaz, mindenből csak tanulunk :) Becsületes, normális fiúnak esélye sincs. Egyszer nem volt képes rám írni hogy mivan velem, hogy vagyok. Semmi, akármennyit kérdezhettem, írhattam, mindíg 1-2 szavas válasz. Köszönöm élet! Megtanítottál valamire :) Ha [páva+bunkó vagy, leszarod] akkor lesz nőd :) csak ez a 2 dolog kell + hogy csak meg akard dugni semmi mást. Rengetegen mondták hogy nem így van, hogy ne legyek páva, dehát ennyit értem el vele... 15F2015. jan. 28. 20:07
31/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm, le se szarnak ....
2015. jan. 28. 22:20
32/59 anonim válasza:
Senki se??? Lehet benned a hiba... Vagy te elég karakán? Ha nem vagy elég faszagyerek, nem fognak emberszámba venni (ez nem sulifüggő). Ha eléggé férfi vagy és mégse foglalkoznak veled akkor ők a selejtek, bäszd őket szájba...
33/59 anonim válasza:
Ne ragattasd el magad,azzal hogy kedves.
15 évesen egy fiú az otthonán kivül nem élt meg semmit,úgyh kár ilyet feltételezned.
Még a "páwa"szót is értelmeznéd?Mert attól hogy bershkás cuccokban jár valaki,zselézett hajjal és menő,nem bíztos hogy páva.És azt sem hiszem el,hogy az egész suliban csak te vagy a normális.
Te meg talán azokat nem veszed észre akik kicsit csendesebbek,visszahúzódóbbak.De nekik legalább van annyi eszük,hogy ne próbálkozzanak ilyen lányoknál
34/59 anonim válasza:
A lányoknak talán. A nők a férfiakra buknak. Bár te még távol állsz attól, hogy férfi légy, addig próbálkozhatsz normális lányoknál.
35/59 anonim válasza:
18F vagyok nem vagyok pava sem jo kepu. De jo par Lanyon mar tul vagyok tapasztaltam egy ket dolgot. Alapbol kedves, soksszor bunko, laza es szarok ra tipus vagyok. Soha sem voltak gondjaim a lanyokal. Azonban volt egy lany Abba egybol bele estem szerelmes voltam. Szerelem pedig meg vaktoztatja az embert. Hirtelen egy kedves, aranyos bokolos fiu lettem vele meg hivtam stb. Elotte soha sem volt olyan lany akinek udvaroltam. Be kerultem a baratzonaba kesobb ujra a regi lettem de csak baratsag extrakkal lett. Szoval legy laza es ne legyel pava!!!!
36/59 A kérdező kommentje:
Rendben, remélem aki kedveskedni akart egy lánynak az olvassa ezt a posztot!! Semmit nem fogtok vele elérni. Ha egy lány szégyell köszönni neked ha nem egyedül van, vagy csak simán rád sem ír, akkor ideje továbblépni :)
2015. jan. 29. 14:16
37/59 anonim válasza:
Szerintem ha szégyell köszönni akkor nem továbblépni kell hanem gyomronvágni...
38/59 A kérdező kommentje:
Teljesen mind1. megkérdeztem miért nem ír és azt mondta " mert tanulok". Jolvan elnéztem neki, de mikor látom hogy egész nap fentvan, és megkérdezem mit tud csinálni, akkor " emberekkel beszélgetek" válasza után elegem lett, rájöttem hogy miért kellene nekem, miért szeretem őt ? Miért ? Semiért.. attól hogy édesen mosolyog rám és néha cukin köszön, meg nevet majdnem minden szavamon, még nem ő lesz az akivel meg akarom osztani az érzéseimet. Ha nem írtam volna ki ide egy előbbi kérdést és nem nem szembesítenek vele, észre sem veszem, szóval köszönöm :)
2015. jan. 29. 18:46
39/59 anonim válasza:
Azért én megnevelném azt a kislányt ;)
40/59 A kérdező kommentje:
Én nem ilyen vagyok, az élet megteszi helyettem :)) Úgyis csak kihasználják majd.
2015. jan. 29. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!