Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előnyben az egyetemisták?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előnyben az egyetemisták? Fiúk, mi a véleményetek azokról a lányokról, akik így gondolkoznak?

Figyelt kérdés

Nagy prioritással bír náluk az, hogy egy fiú tanul-e felsőoktatásban (egyetem, főiskola) és mit, illetve mik a céljai ilyen téren az életben. Fontos neki az intelligencia és előnyt élvez egy különleges tehetséget igénylő karon tanuló fiú. (Orvosi, jog, építész, mérnök, stb.)

Természetesen azért, mert valaki egyetemen tanul, nem biztos, hogy intelligens és ne menjünk bele abba a témába, hogy szakmával is ugyanannyit ér az ember (ami persze részben igaz, de sok dolog függvénye).

Tehát a kérdés adott.

2013. okt. 5. 21:38
 81/106 anonim ***** válasza:
Istenem!Te tényleg ilyen ostoba vagy vagy csak idegesíteni akarod itt az embereket?
2013. okt. 6. 10:54
 82/106 anonim ***** válasza:
Fogadok,valami 14 éves vagy,aki azzal üti el az idejét,hogy megpróbál inteligensnek tűnni,de nem sok sikerrel.Nem én vagyok a limitált mentális képességű,értelmeztem a kérdésed,de még mindíg nem adtál rá választ,hogy mit is takar tulajdonképpen,mert te sem tudod!!!
2013. okt. 6. 10:59
 83/106 anonim ***** válasza:

Tanulás=tehetség???

Pfff.Oké.Menjél védőügyvédnek vagy marketingesnek.Halálra keresed magad ezzel a szöveggel.

2013. okt. 6. 11:02
 84/106 anonim ***** válasza:
Most elég hülyén érzem magam. Egyrészt most tudtam meg, hogy vannak emberek, akiknek a mentális képessége nincsen limitálva. (MENNYI?) de ez nem is olyan érdekes, csak azt tartom furcsának, hogy miután elmondtuk hogy mi a véleményünk (mert ez volt a kérdés), értelmi fogyatékosnak tituláltak minket, a szakunk hirtelen büfé lett (kivéve az enyém, én nem nagyon járok büfébe), stb. (stb = nem tudok most hirtelen több dolgot felsorolni, de úgy teszek mintha igen, ettől okosabbnak tűnök). A vélemény kategoriába az is beletartozik, ha valaki úgy nyilatkozik hogy soha a büdös életben nem járna a kérdezővel (azért nem hozzá intézem a szavaim, mivel nem szívesen beszélek a falnak. Az nem szokott reagálni.), mert, és itt vissza lehet kanyarodni az első hozzászólásomhoz.
2013. okt. 6. 11:13
 85/106 anonim ***** válasza:
Segítek.Van amit még az ember,mint élőlény fel tud fogni.Na,ezen belül limitált.Magyarán hülye,down-kóros,idióta,stb.,csak a kedves kérdező nem ment bele ilyen extrém trágár kifejezésekbe,megőrizve inteligens hozzáállását :DDD
2013. okt. 6. 11:25
 86/106 anonim ***** válasza:
De ott b45ztam el,hogy az elején nem egy szimpla nemmel jutalmaztam a kérdést?
2013. okt. 6. 11:27
 87/106 anonim ***** válasza:
Ja én meg azt hittem hogy itt már előkerül a telekinézis, a tévén keresztüli gyógyítás kézrátétellel, téridő manipulácó (á, nem, nem vagyok hősök fan :), meg ehhez hasonlók. Szóval tényleg a limitálatlan széria! :)
2013. okt. 6. 11:28
 88/106 anonim ***** válasza:
Így van, mivel nagy valószínűséggel neked sem, és úgy senkinek sem az a véleménye hogy "mi". :)
2013. okt. 6. 11:30
 89/106 A kérdező kommentje:

erre mégiscsak válaszolok

"de ez nem is olyan érdekes, csak azt tartom furcsának, hogy miután elmondtuk hogy mi a véleményünk (mert ez volt a kérdés), értelmi fogyatékosnak tituláltak minket, a szakunk hirtelen büfé lett (kivéve az enyém, én nem nagyon járok büfébe), stb. (stb = nem tudok most hirtelen több dolgot felsorolni, de úgy teszek mintha igen, ettől okosabbnak tűnök). A vélemény kategoriába az is beletartozik, ha valaki úgy nyilatkozik hogy soha a büdös életben nem járna a kérdezővel"

a limitált mentális képesség nem egyenlő az értelmi fogyatékossággal, bár látva ezeket a megnyilvánulásokat, úgy látom vannak speciális esetek :)

amúgy egyre viccesebb látni, hogy egyesek milyen szinten feltudják húzni magukat egy ilyen kérdésen :D komolyan egyre jobban szórakozom:DDDD Panem et circenses ;)

a büfészakozást mellesleg nem én kezdtem el, csak elmondtam a szabad "fordításban" használt definícióját

ÉS azzal semmi gond nincs, hogy elmondtátok a véleményetek, hisz ezt kértem, azzal van a baj, hogy valaki tudta teljesíteni a kérésem és normális választ adott (nem az számít normálisnak, ami az én látószögemmel ekvivalens), mások pedig elkezdtek hőzöngeni, hogy márpedig aki nem jár egyetemre az is lehet okos (no problem, hogy ezt szóról szóra így leírtam a kérdésben:)) ÉS elkezdték átkozni az egyetemistákat, illetve általánosítani, hogy ott ugyanúgy mindenki hülye (maradjunk annyiban, hogy hülyék mindenhol vannak) és lehet, hogy szubjektív véleményalkotás, az, hogy ki járna velem és ki nem, de továbbra is azt tudom mondani, hogy ez nem szerepelt a kérdésemben, tehát teljesen felesleges információ, arról nem is beszélve hogy 0%ban ismer az adott személy aki ezt állította

2013. okt. 6. 11:40
 90/106 A kérdező kommentje:
83. köszi a bókot :))
2013. okt. 6. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!